Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Fast Poradenství Do Prahy Komunita Dopravy

 

 

vlak

 

Praha má důvěryhodná a pohodlné public doprava procesu, které tvoří metro, tramvaje a autobusy. To zapíná obyvatelé a lidé všechny Praha cestování kolem Praha velmi snadno přesto na peak hodin může zjistit, že to je příliš přeplněné.

 

Tarify

 

je možné použít jen 1 lístek nebo přesunout na tři motorová vozidla. , Pokud udržet v Praha pro krátké doba (pár dní), pak budou asi využít jeden vstupenky.

 

Jste může buy a doprava lístek nebo některé non-transfer ticket. doprava lístek by vpravo pro tři zón a můžete zaměstnán for sedmdesát pět minut všední dny a pro 90 minut . Vás mám nákup lístek před dostat na a také máš potvrzovat první čas v kdo motorová vozidla. čas counts z empowerment. S doprava lístek může změnit metro, tramvaje a autobusy a také spojit je. cena tag je v současné době 20 KČ (zhruba 0.8 EUR). non-transfer ticket mohou používá for 20 minut a nebude povolit změna. cena tag je to 14 KČ (zhruba 0.5 EUR). Všechny tyto vstupenky může sehnat v prodejních zařízení nainstalován v každý metro station a některé tramvajové a autobusové zastávky. Obojky mohou být také přístupné mnoho obchodů tabák a trafiky'. Check-out http://metropraha.eu webové stránky efektivní informace železniční metro nyní.

 

Tam jsou také sezony vstupenky (pohybuje ) podává - 24 hodin letenky (osmdesát KČ/3 EUR), 3 dny go (220 KČ/8 EUR), 7-denní pass (280 KČ/10 EUR), 15-denní přesunout (320 KČ/12 EUR). Lidé a long-time lidé koupit dlouhodobý projde - čtvrtletní, měsíční, roční. Tyto vstupenky může koupil v divadla kanceláře hotel v různí metra kanálů (např. Můstek, Florenc, I. P. Pavlova).

 

Metro

 

Pražské metro železniční obsahuje dobrá stojící ne pouze u obyvatelé, ale kromě u uživatelů Praha. najdete 3 linek, označených písmeny A (zelená linka), B (žlutá čára) a C (redline ). Metro je v provoz každodenní 5 , dokud mid night. To je spolehlivá, vhodné a rychlé směr stát dál z střed. Můžete i využívat v střední ale přesunout přes centrum tramvaje může stát další pohodlné , pokud nechcete ne jako chůze. Praha metro zábradlí vyprat a spíše bezpečné. Ještě třeba vyhnout se kapsáře jako většina velkých měst.

 

Tramvaje

 

Lidé kdo ne užijte si metro můžete použít tramvaje. Přesunutí tramvají kolem center je skutečně velmi pohodlné a jednoduché směr travel. Tramvaje v center dostat trochu stísněné díky zvýšené koncentrace hosty. je znovu rizika kapsáře zvlášť, v nejrušnější regionů ta center. Tramvaje spuštění od 4.30 am dokud mid night. Po půlnoci je schopen práce s noční tramvaje pracovní z 00.30 hod až 4.30 am.

 

Autobusy

 

Autobusy jsou obecně používány přístup dál od center, a v předměstí. Autobusy spuštění od 4.30 am dokud mid night. Po mid night noci autobusy.

 

Kontrola jízdenek

 

Doba vstupenek může zkontrolováno žádné čas skrz cesta podle revizorů. Vstupenky inspektoři právo zeptat hosté show jízdenky, které jsou platné a i v případě je cestovní s platný lístek nabídka osobní trestu osud v množství 800 KČ. Vstupenek inspektoři dokázat, samy s revize odznak kontrola jízdenek.

 

Metro Praha

 

Bavorovská 1089

 

384 27 Vitejovice

 

727 839 836

 


Creation date: Dec 30, 2019 9:30pm     Last modified date: Dec 30, 2019 9:30pm   Last visit date: Apr 17, 2024 7:32pm
2 / 20 comments
Sep 30, 2021  ( 1 comment )  
9/30/2021
1:35am
anonymous user (anonymous)

 

Oct 28, 2021  ( 1 comment )  
10/28/2021
6:26pm
anonymous user (anonymous)

 

    Report Objectionable Content