Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Šest Prístupy Varení Perfektní Palacinka
palacinka

 

Zkoušky palačinky jsou sponky z svěžím snídaně a zvýraznění neformální brunch. Nicméně u mnoho víkendu kuchaři první palačinka nevyhnutelně nakonec skončí v koši nebo snad břicho rodina zvířátko. Tak co to key master palačinky? Jak můžete zvládnout umění vaření právo z přesné 1 palačinka? Zde Pár nejčastější úskalí palačinka umělce:

 

Vytvořit Velké Palačinka

 

Odchod-hrudky v těstě. I když mnozí lidé věřte, že dobrý těsto na palačinky třeba lumpy a zubaté, mnoho kuchařů vlastně povzbudit kuchařů k zcela smíchat těsto dokud to je důsledky bohatý krém. To umožňuje lepek k být vydáno vaší mouky. Nejlepší výsledky, hod těsto značně pro několik minut aby vzduch v mix.  Kliknete zde: http://palacinky.org pro informace.

 

Vaření Vhodné pryč

 

To je těžké čekat na snídani, a to zejména když je něco jako báječný jako palačinky. Ale těsto chce někteří příležitost místo - alespoň hodina minimum,, ale několik hodin je ideální. To umožňuje škrob růst a rozšířit a vzduchové bubliny k uvolnění. získat světlejší, vláčnější palačinky, mix vaše těsto a tak pokrývají misku s fólií nebo plastové fólie a umožní sedět na pár hodin z mrazáku.

 

 

 

Použití Pánvi, Že Není Správně Kořeněné

 

O nejužitečnější palačinka výsledků, start použitím ploché pánve pánvi. Sezóna pánev s trochu rostlinného oleje první zahřátím pánve a po roll papírovou utěrku a opatrně vetřete olej na každý centimetr vyhřívaném pánvi. Nechte pánev vychladnout a odstranit čerstvé oleje. Zatímco možná ne všechny věnovat celého péct pan prostě palačinky, budete najít většina úspěchu v případě jste nikdy umýt ostřílený pánvi. Místo toho, otřete to dolů za vaření s mokrý tkaniny.

Práce s Pánev, Která Je Jak I Zima Nebo Moc Horké

 

Sporák teploty lišit, tak ne další 'perfektní' atmosféru, aby se palačinky. V ideálním případě, pánve pan měli tak horké, že to skoro kouří. Ale zda nebo ne opravdu to je dává off chocholy kouř, poté to je moc sexy a palačinky bude brzy hořet. Pokud jste ne jisté, zda vaše pánev je připravena pro vaření throw počet kapek vody. V případě voda okamžitě odpaří na kontakt, váš pan není příliš svůdné. Pokud vodě sedí na chvíli a trvá pro vás varu, pak určitě chtít ukázat teplotu pár zářezy. Budete pochopit pan je správnou teplota jakmile kapičky vody prskání na kontakt a tak odpařit po pár minut.

 

Nalévání Příliš Mnohem Těstíčku

 

Mnoho amatérské palačinka kuchaři dělají zásadní chybu o to na těsto první palačinka. To obvykle výsledky v tlusté, tlusté mastné dort, který je spálil na povrch a syrové střed. Pro hubený crepe-palačinky, využít jen dost těsta potřete dně pánve otáčením pánev v kruzích. Pro mírnější palačinky, použít o půl naběračku nebo o pár lžíce.

 

Obracející palačinky recept moc brzy. Když jsi vymačkané těsto, palačinka místo for pár sekund, nebo dokud malých bublinek začít povrchu a okraje begin jeví stabilní. Následně vezměte špachtle a jemně perou končí palačinka před třást pánev jar dort volné. Pevně místo špachtle pod celou palačinka a po flip it rychlé hnutí. Stoh palačinky na vrcholu navzájem stop je z chlazení příliš fast as udržet vaření.

 

 


Creation date: Jan 1, 2020 10:16pm     Last modified date: Jan 1, 2020 10:16pm   Last visit date: Apr 19, 2024 8:48pm
    Report Objectionable Content