Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting Dustin Anderson's Shares (account name: dustinanderson)
 
Hvordan kan du være praktiske samt Banebrydende med Patchwork stoffer
  
Creation date: Feb 19, 2018 6:08 am     Last modified date: Sep 14, 2017 4:37 am   Last visit date: Feb 18, 2018 4:23 am     link & embed ?...
1 / 20 posts
Sep 14, 2017  ( 1 post )  
9/14/2017
4:37 am
Dustin Anderson (dustinanderson)

 

patchwork mønstre

Øjeblikket, patchwork materialer er sælges i forskellige nuancer og mønstre eftersom mange enkeltpersoner er i patchwork samt quiltning, som kan nu være betragtes som som kunst. Patchwork kan endda ses i museer samt eksklusive samlinger. Endnu gør du ved at patchwork har serveres en gavnlig rolle i historie ?

Patchwork er generelt sy sammen stykker af håndklæde eller materiale og det var især værdifulde hele disse virkelig hårde tider samt enkeltpersoner skulle være ressourcestærke . Hvad enkeltpersoner gjorde var sy stykker og også scraps af håndklæde, den endte vare som blev en større produkt, kan være udnyttet for funktionelle behov .

Dog , patchwork og quiltning har udviklet til kommer til at være en tidsfordriv samt en kunst form og ikke bare betragtes som som en praktisk måde af udnytte vores gamle samt slidte klæder eller stykker af stof . Denne udvikling var især set hele det tyvende århundrede. Som innovation har desuden udviklet sig samt har endte med at blive mere sofistikerede ved årsskiftet af det tyvende århundrede, den metode af montering materialer har faktisk desuden forbedret . Der er i øjeblikket dette meningen Longarm quiltning system, som er sammensat af en struktur og også en syning enhed , Klik her : http://quipa.dk/ for detaljer..

I dag, der er en stor sort af farver og udskrifter til vælge fra og også dette faktum måske ikke gøre at vælge den bedste tekstil enhver lettere . Dette bred Tilgængelighed ville også angive at du kan være ekstra fantasifulde og også kreative med din stil . Naturligvis , bare fordi forskellige tekstiler patchwork er nu omfattende tilbydes ikke betyde at du kan ikke være ressourcestærke . Resterende tekstiler fra den foregående mønstre, du har faktisk lavet kunne være bruges at tjene en helt ny mønster. Det er her din kreativitet vil være evalueret og det kunne faktisk være fornøjelig. Du kunne udvikle et design, som er særlige som afspejler din personlighed . Du kan desuden holde en token af den afgørende lejligheder i dit liv ved at gøre et design fra den tekstiler gjort brug af for særlige festlighederne som din store dag , gamle tørklæde der din mama produceret du sidst Xmas, osv .

Desuden der er forskellige betyder af at sammensætte din stykker af stof og også en af en af mest typisk er patchwork blokke. Som udtrykket angiver, det er meget mere systematisk . Dybest set , kvadrater af en stof er syet, dermed udvikle mønstre inden for pladsen eller blok. Disse blokke kunne enten gentage mønsteret eller de kan har varierende mønstre. På den andre hånd, der er denne crazy patchwork og er sikker til hævder at det er meget mere fornøjelig at gøre og også til ser på . I dette instans, vilkårlige figurer er sammensætte så alt går, som er ideelle til elskere af tilfældighed samt skævhed.

Er patchwork samt quiltning en ensom fritidsaktivitet? Nå, ikke nødvendigvis . Enkeltpersoner , nyde den fritidsaktivitet kunne faktisk mødes og oprette deres egen kvarter hvor de kunne del ideer , mønstre og designs og også arbejde sammen . At få enkeltpersoner der som quiltning med hinanden er i øjeblikket selv lettere med den støtte af den Web . Der er flere muligheder , ligesom diskussionsfora samt grupper i sociale netværk sites . Derfor , du kan beslutter at arbejde alene eller del ting med andre individer.

Naturligvis , quilt samt quiltning er ikke mere begrænset til at være beskæftiger sig enheder hele uslebne gange . De har kommer til at være fritidsaktiviteter , nogen kan glæde i . De har faktisk kommer til at være kunst former hvor du kan transport din fantasifulde saft i. Højre vidunderlige at du får den muligheden at være klog, fornuftige, og også kreative alle på den selvsamme tid? Uden tvivl, det er en hobby , kontrollerer , du kan har en god tid og være effektiv på én gang .

Select a Color