Over ons

De ambitie van Lacet is na 35 jaar nog steeds ongewijzigd. Die aspiratie is het grootst haalbare aanbod verlenen van nieuwe en tweedehands chalets en stacaravans. Dit aanbod wordt geholpen met een stukje persoonlijke service en gekwalificeerd advies. Er heeft de laatste jaren een enorme groei plaatsgevonden en steeds meer mensen schaffen een chalet of stacaravan aan. Voor als vakantiehuisje, permanent huis of mantelzorgwoning. Daarnaast worden er eveneens chalets en stacaravans gekocht vanuit de zakelijke markt. Veelal vakantieparken, campings en handelaren kopen chalets in, maar bijvoorbeeld ook de staat.

 

Lacet
De Hork 17, 5431 NS Cuijk Nederland
info@lacet.nl
0485312911
https://www.lacet.nl/merk/lacet-nl/lacet-nieuw/

 

photo

Geinteresserd in een nieuw of gebruikte chalet of stacaravan?
Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands chalet of stacaravan? Lacet is al 35 jaar een begrip binnen de chalet branche. Ook is Lacet Niederrhein de grootste chaletbouwer van Duitsland. Met passie en professioneel personeel word je als klant voorzien van alle antwoorden op je vragen. Stap voor stap word je begeleidt naar je droomchalet.

Het assortiment bij Lacet van chalets en stacaravans is immens
Het aanbod van chalets en stacaravans is bij Chalet groot. Door de ruime mogelijkheden zit er telkens zeker een chalet bij die perfect bij je past en aan alle wensen voldoet. De doorloopsnelheid van chalets en stacaravans is bij Lacet hoog door een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer je bij een bezoek aan Lacet nog niet het gewenste chalet of stacaravan hebt gevonden kom op een later tijdstip terug. Er zijn veel nieuwe modellen en wellicht zit er dan wel een geschikt chalet of stacaravan voor je tussen.

Waar vind je Lacet?
Het showterrein van Lacet bevindt zich vlakbij de A73 in het Noord-Brabantse Cuijk. Het is uitstekend te bereiken. Veel mensen vanuit Nederland, maar ook België, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland komen vaak een kijkje nemen naar de chalets en stacaravans. Een afspraak maken om het showterrein te bezoeken is niet vereist. De koffie staat alvast klaar. Beleef de gastvrijheid en ongedwongenheid zoals je die over het algemeen ook op een vakantiepark of camping tegenkomt.

 

De beslissing om een nieuw of tweedehands chalet aan te schaffen hangt in de eerste plaats helemaal af van het budget. Is het budget niet gigantisch groot dan kom je al vlug bij gebruikte chalets terecht. Hierna worden de mogelijkheden besproken om een tweedehands of nieuwe chalet aan te schaffen.

Beslissing om tweedehands chalet aan te schaffen.
Er zijn gebruikte chalets met 2 of 3 slaapkamers. Bovendien kan je zelf de keuze maken of je besluit voor aluminium of kunststof buitenbekleding. Je zal ten opzichte van een nieuwe chalet aanschaffen bij een tweedehands chalet wat extra moet zoeken wat belangrijk is. Wanneer je iets langer doorzoekt dan kan je duizenden euro's besparen bij de aankoopprijs. Je bent uiteraard met een tweedehands chalet hoe dan ook veel goedkoper uit dan dat je een nieuw chalet aankoopt.

Het aanbod van tweedehands chalets.
Het assortiment van tweedehands chalets is gigantisch. Aan te raden is om dan eveneens nauwkeurig het internet raad te consulteren voor het aanbod. Niet alle chalets zijn als tweedehands in degelijke conditie. Als je een uitstekende tweedehands chalet hebt gevonden, maak een afspraak met de dealer en bezoek het chalet. Zoals gezegd doe je er verstandig aan om het chalet goed te onderzoeken naar defecten. De bekende regel gaat dat een zeer goedkope prijs vaak te mooi is om waar te zijn.Doorloopsnelheid van tweedehands chalets.
Tweedehands chalets zijn erg begeerd en je moet dan tevens niet te lang wachten met het aanspreken van de dealer om een bezichtiging te plannen. De doorloopsnelheid van chalets is hoog en voor je het weet mis je je droomchalet.
Keuze om een nieuw chalet aan te schaffen.
Als je gaat voor een nieuwe chalet komen er verschillende nieuwe opties bij kijken in vergelijking met een tweedehands chalet. Je kan bij een nieuw chalet alles naar eigen wens invullen. Alles is zelf in te delen en je kan het zo mooi bouwen als je zelf wilt. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan vast.

Garantie bij chalets
Bij het aanschaffen van een nieuw chalet krijg je uiteraard garantie. Bij tweedehands chalets is dat bovendien niet steeds het geval. Ja, de fabrieksgarantie is al verlopen, maar enkele dealers bieden toch nog een extra aantal maanden garantie. Overleg dan tevens goed met de handelaar en behandel de mogelijkheden. Veel hangt af van het bouwjaar, chalet soort en de staat van het chalet.


    Report Objectionable Content   
Select a Color