Rijschool Rotterdam

Over Demo-Opleidingen

Geen wachttijden. Start morgen direct met een gratis proefles!

Bij Rijschool Rotterdam hebben wij meerdere rijinstructeurs en geen wachttijden. Je kunt bij ons direct beginnen met rijlessen. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

 

Rijschool met voordelige lespakketten!

Wij zijn van mening dat rijlessen van kwaliteit niet duur hoeft te zijn. De lespakketten zijn inclusief CBR praktijkexamen met 100% slagingsgarantie! Voor de studenten bieden we een extra voordelige pakket aan!

 

Rijbewijs halen met spoed? Dat kan bij ons!

Wil jij met spoed je rijbewijs halen? Dat kan! Je kunt je bij ons aanmelden voor een spoedcursus. Je kunt meerdere rijlessen volgen per week. Wij geven ook rijlessen in de avonden en in het weekend, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kunt behalen!

 

Unieke lesmethode

Dankzij onze unieke lesmethode heb je minder rijlessen nodig om te kunnen slagen voor je rijbewijs. Hierdoor kom je goedkoper uit en heb je sneller je rijbewijs! De rijlessen zijn bij ons volledig examengericht. 96% van onze leerlingen slaagt in één keer bij Rijschool Rotterdam.

 

Rijlessen vanaf 16.5 jaar

Het is al mogelijk om rijlessen te volgen vanaf 16.5 jaar. Je kunt het praktijkexamen bij het CBR al doen op de dag dat je 17 jaar bent geworden. Tot je 18e verjaardag mag je onder toezicht van de door jou gekozen begeleiders rijden. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je 18 jaar oud bent om te kunnen beginnen met rijlessen. 

 

Dé Allround rijschool in Rotterdam.

Rijschool Rotterdam is dé allround rijschool waar je terecht kan voor autorijles, motorrijles (wij beschikken over een eigen terrein), bromfiets rijbewijs, aanhangwagen rijbewijs (behalen in één dag), taxi opleiding en rijinstructeur opleiding. Wij geven rijlessen in de gehele streek van Zuid-Holland, maar grotendeels in Rotterdam.

 

De beste rijinstructeurs

Wij hebben de beste rijinstructeurs van de gehele regio Zuid-Holland. Dit kunnen wij met trots zeggen omdat wij ook rijinstructeur opleiding geven. Wij leiden onze rijinstructeurs zelf op.

 

De rijlessen worden gegeven door een vaste rijinstructeur. Het is bij ons mogelijk om je lespakket te betalen in termijnen. 

 

Heb je vragen?

Bij vragen kun je ons altijd bereiken via onze contactformulier, ons bellen op 088 606 90 60 of ons bezoeken op onze cursuslocatie:

 

Demo-Opleidingen

Putselaan 40a 

3074 JB, Rotterdam


    Report Objectionable Content   
Select a Color