Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting All Quipa's Shares (account name: allquipa)
 
 Syv Former til Udnytte af beklædning tekstiler
  
Quipa

Der er sådan en enorme valg af tekstiler tilgængelige ; den opgave af vælger stof kunne være overvældende. Du måske være tiltrukket til den splashy farver først som du undersøge den forskellige klude. Derefter , interessante teksturer, den subtile farver og farver nuværende chancer til dig. Så din job er vellykket det har nødvendige være informeret om materialer . Men, det har stadig vitale , du falde elsker med dette klud !

Vil vi starte ved at nedbryde den typer af materiale i kategorier , efterfølgende underkategorier. Du kan vil lære hvad den stof er lavet fra, hvordan det vil drapere (flow ), og hvad den vedligeholdelse instruktioner er. En ting er visse - du også vil det at være en sejr , og det er det værd til købe kvalitet stof , som du er sandsynligvis til placere en god deal af din energi til den virksomhed, Gå her : http://quipa.dk/produkt-kategori/stof/ for detaljer.

Den type af klud kan har en betydelig indvirkning på den udtryk af beklædningsgenstanden. Enhver klud burde være valgt til supplement de ønskede udseende og tekstur af de tøj. For eksempel, for din godt struktureret outfit , boer er meget bedre i blonder eller sammenlignelige draperinger stof det fordele til bruge en stive eller tykt stof såsom bomuld eller silke brokade . Her er bare to af mest Velkendte typer af tøj tekstiler:

Akryl

Akryl klude er en populære udvalg til trøjer og polstring . Den stof er lavet med biprodukter af naturlige og olie gas. Akryl har masser af fordele i tøj . Det er ikke bare letvægts og varme, men meget resistente over for pletter og rynker.

Chiffon

Chiffon stof er lavet bruger en kombination af kunstige fibre, nylon , bomuld og silke. Det har. Chiffon isn't den mest let stof til bruge og let når det udsættes for varme, udvider , så forsigtig med alle de jern er nødvendige . Dette kan være en attraktive og ganske sexet stof der gør det en perfekt pick til undertøj , Lingeri og aften bære.

Fløjlsbukser

Fløjlsbukser er en mere ridged version Velvet stof . Den tekstur er varig, tyk og glat . Holdbarheden gør det en fantastisk indstilling til gør udendørs tøj såsom en tyk sweater eller frakke . Desuden, det er væsentlige at være omhyggelig med alle de corduroy når sætte gennem en vaske cyklus fordi den farve vil køre .

Bomuld

Bomuld er en af mest kendte indstillinger til producerer wearable tøj i alle størrelser og figurer. Dette er en stof , giver blødhed er fremragende , afslapning og højt absorberende egenskaber .

Denim

Denim er en yderligere populære valg og en stof , giver stor styrke til oprette nogle af deres meget slidstærk ting af tøj . Dette stof er konstrueret af indigo garn og twilled hvid . Denim er nemt blandet med forskellige tekstiler til øge dens alsidighed. For Eksempel, blanding denim med Lycra efterlader det mere fleksible, boer polyester Hjælper at gøre det og shrink-fri

Linned

Linned er en type af klud , der kommer fra afgrøder. De tøj fabric er naturligvis lys og en populære valg til fodtøj , håndtaske tasker og badeværelse og soveværelse klæder .

Mohair

Mohair er virkelig virkelige indkøbt og hår. Fiber vises lignende og er let til give en skinnende og skinnende finish. Det kan gøre en omkostningseffektiv alternative til producere den tøj.


Creation date: Oct 15, 2017 12:00 am     Last modified date: Oct 15, 2017 12:00 am   Last visit date: Apr 18, 2018 11:26 pm     link & embed ?...
    Report Objectionable Content   
Select a Color