Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting Reginald Zaandam's Shares (account name: powiesie2448)
 
Zeg Het Met Ballen

           Zeg Het Met Ballen

                Reginald C Zaandam

Op 7 februari toonde Raymond Knops meer ballen te hebben dan Isabella en Plasterk tezamen. Kan het, het oerbloed van zijn voorouders zijn die doodslaggevend was? Het verschil met toen en nu is dat hij na de ingreep durfde over te vliegen om tekst en uitleg te geven aan de ‘onderdanen’ terwijl hij volharrde  in de maatregel.

De emoties zijn geluwd en dus minder uitbarstingen van onmacht, kolonialisme en onrechtvaardigheid op straat, supermarkten en zelfs in de kerk ontkwam je niet aan de indruk dat het geroezemoes ook daarover ging. Natuurlijk is de groep die aan de kant gezet is nog aan het morren. Uit wanhoop verdrinken ze zich in UN resoluties aangemoedigd door een advocaat met een sterke vorm van tunnelvisie en dikke dosis arrogantie. Begrijpelijk proberen ze door grootdoenerij het volk omver te lullen met de illusie een verzoek te doen aan UN om Nederlnd te royeren. Zoveel eigen dunk doet zich afvragen of het daarboven wel allemaal goed zit. Natuurlijk proberen ze hun  onschuld te bewijzen door Nederland nu van alles en nog wat te beschuldigen. Begrijpelijk schaamte als gevolg van de vernedering, de Knopssyndrome dus!

Nu zijn alle ogen gericht op de mighty Franco. Zover wordt hem de benefit of the doubt gegeven omdat de hoop dat het beter wordt bij de meesten nog domineert. Overleg na overleg, advies orgaaan van 15 lokalen ingesteld, inval door de sterkte hand bij personeelszaken en financien maar uitspraak van Franco daarna :”tot nu toe geen corruptie gemerkt en daarna is het stil.

Zij die door nuchterheid boven de Knopssyndrome staan verwachten directe acties en hebben geen gehoor voor zoete broodjes bakken. Genoeg enguettes, serveys,  onderzoekingen. Geen beoeftes aan nog meer wijzen uit Den Haag. Je hebt overgekomen dus geen excuusjes, acties en nogmaals acties. Is het eerlijk naar Franco toe? Zal mij een worst wezen. Hij wist  toen hij met volle overtuiging deze baan aannam dat heel veel van hem verwacht zou worden. Dus geen ruimte voor lulkoek, mouwen oprollen en aan de slag om de administratie en financien op orde te krijgen. Jullie weten en kunnen het beter, dus laat zien wat  jullie in je mars hebben.

Negentig dagen en geen dag meer om het volk te bewijzen dat het noodzakelijk was om het bestuur over te nemen en dat jullie het beter kunnen. Raymond, je ballen laten zien is pas het halve werk.

 

 


Creation date: Apr 3, 2018 2:32 pm     Last modified date: Apr 3, 2018 2:37 pm   Last visit date: Jan 25, 2019 4:28 am     link & embed ?...
    Report Objectionable Content   
Select a Color