Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting Svejseud Sugning's Shares (account name: svejseudsugning)
 
 Arbejder af en HVAC Program
  

 

slanger-koblinger


HVAC er bestemt til opvarmning, ventilation og aircondition . Den target af HVAC er altid til dy den varme af luft inde den uddelegeret " aircondition" afstand langs med management af fugtighed, flow af atmosfære og også distribution af udendørs naturlige atmosfære for kontrol af kulstof og ilt kuldioxid grader klart hele den aircondition plads , vigtigste afgift af dette udvikling af tørke eller luft. Hver af disse enkle elementer funktioner en effektiv HVAC proces .
Nøglen dele af dette HVAC


Hver VVS systemet hovedsagelig indeholder ovn, varmeveksler, fordamperfladen, kondenserende enhed, kølemiddel rør, termostat, kanalen arbejde , ventilationskanaler sammen med varmen pumpe.


Betydning og forpligtelse af hver enkelt del af disse VVS er nævnt under. Klik her : Ventilationsautomatik for detaljer.


1. ovnen: ovnen tager op en optimal del af deres afstand i en HVAC program. Det har normalt nuværende fra den kælder bag en døråbning , ingen nogensinde åbner , men det har virkelig en big del af en HVAC program. Dens rolle bliver til flytte luft fra varmeveksleren i til den atmosfære channels(ducts). Ovnen er typisk forvirret bruge kedler, endnu de er separat stykker .


2. den varme exchanger: dette del er sagde tidligere men det ikke der den del af ovnen. Det er beliggende i ovnen, men den varmeveksler har sin egen egen ansvar. Det giver varme for den kommer luft fra de tænding kammer .


3. Selv den fordamperfladen: dette del er også indeholdt i den ovn, og endnu er ansvarlige for en helt forskellige bestræbelse. Et kølemiddel (en væske som forårsager køling ) rejser hele fordamperen coil, som ingests varme fra luft passage over det.


4. kondenserende enhed : den kondenserende enhed ligner fordamperfladen. I den cube silhuet formet enhed , den kondenserende enhed for udvekslinger varme med den luft thats blæser off det, men sammenlignelige til dette fordamper tændspole, også det udsender varme .


5. kølemiddel rør.: Alle disse metalliske rør port fordamperen flage ved hjælp af de kondenserende coil, og som generelt betyder normalt der kølemiddel rør forene de ydre og indre atmosfære HVAC komponenter. De virkelig er bestemt til indeholde køling kanaler under en bred array af temperaturer.


6. termostaten: dette lille procentdel generelt på den vægge om den store niveau af de hjem , og afhænger af ved hvad dimensioner du indstille den på , du kan slå i din luft aircondition eller varme system . Det er ideelle til få en programmerbare eller "smart " termostat til justere din husets temperatur uanset den muligheden der er du ikke , hvilket indebærer , du kan minimere din tid udgifter.


7. de kanalen-arbejde : Selv den atmosfære kanalerne bliver med den pligt af skiftende luft i hele din residence . Air kommer ind en habake systemet som følge af specifikke segmenter af den kanalen-arbejde og er sprede i værelser hele forskellige steder.


8. ventilationskanaler: Siden den luft rejser i hele den kanalsystem , det passerer ind den område gennem ventilationskanaler . Brugere forstå om den rektangulære dækker , hurtig og kræver luft .


9. den varme pumpe: i varmere temperaturer måneder varmepumpen tager varme fra værelse eller hus mod den udvendige . Og i den koldere områder , det gør de omvendt .del rør.: disse metalliske rør port fordamperen flage med alle de kondenserende coil, som generelt antyder overløbet rør forene de ydre og indre luft HVAC enheder . De virkelig er betød til omfatter køling kanaler under en bred sortiment af temperaturer.


6. termostaten: Den lille procentdel generelt på den vægge omkring den vigtigste niveau af de hus, og er afhængig af op på , som temperatur du indstille den på , du også kan slå på din egen luft aircondition eller varme system . Det er mest effektive til har en polstret eller " fornuftige " termostat til justere din residence temperatur uanset den risiko der er du ikke , betydning, du kunne lavere din tid faktura .


7. de kanalen arbejde: Selv den atmosfære kanalerne er alle med den ansvar af overførsel luft i hele de hjem . Air stammer ind en habake via særlige segmenter af den kanalen arbejde og er sprede til områder hele forskellige placerer .


8. ventilationskanaler: Siden den atmosfære rejser i hele den kanalen arbejde, det passerer i til den værelse hele havne. Brugere forstå mere om den firkantet håndtag , hurtig og kræver atmosfære.


9. den varme pumpe: varmere måneder, derefter varmepumpen tager varme fra værelse eller hus til den udvendige . Og fra den vinter gange, det virkelig gør de modsatte.


Creation date: Nov 5, 2017 2:07 am     Last modified date: Nov 5, 2017 2:07 am   Last visit date: Apr 10, 2018 8:22 am     link & embed ?...
    Report Objectionable Content   
Select a Color