Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting Plumbing Geek's Shares (account name: plumbinggeek)
 
 Hvad at se efter før ansættelse Et VVS-firma
  

blikkenslagerarbejdeblikkenslager-detaljer

Det er det ikke en fantastisk følelse at vågne om morgenen til et køkken det er oversvømmet, eller en vandvarmer det er der er overfyldt. De fleste individuals træffer hurtige beslutninger om at call en blikkenslager så snart som helst muligt i panik for at finde get en quick måde at løse problemet . Opkald til en VVS-virksomhed før at foretage en undersøgelse kan blive til en kostbar katastrofe. Forståelse nogle grundlæggende krav og anbefalinger that en blikkenslager skal tilbyde og tilbyde fulfill er start til at finde kvalitetsvandsbehandlingsarbejde og anstændigt kundeservice . Besøg her : vvs job for detaljer.

 

Vigtigst, sørg for de er licenseret og forsikret.

 

Katastrofer kan forekomme, når rørlægningspumper virksomheder servicerer dit hjem. Hvis en blikkenslager begår en fejl og forårsager et større problem, der skader på lofter og gulve hvilket blikkenslager ikke service, mere arbejde vil være nødvendigt. Da blikkenslager er forsikret, skal de skal betale for et andet firma for at rette det.

 

Tjek anmeldelser online fra Better Business Bureau.

 

Anmeldelser imply meget fra kataloger lignende BBB eller Angies List that viser kun reelle anmeldelser og vurderinger. Der er mange oversigtswebsteder, der viser alt, hvad nogen sætter op uden at kontrollere, om det kan være løst. BBB og Angies List arbejder hårdt på provide brugere honest anmeldelser og vurderinger fra tidligere kunder. In deres fortegnelsesoplysninger, du vil find et ærligt kig på true firmaet, der potentielt kan servicere din VVS issues . Hvis du ser poor anmeldelser eller problemer which rørleggeren ikke løser , skal du tjekke andre businesses because du may tilføje poor gennemgå næste.

 

Hvordan kan den blikkenslager svare på dine spørgsmål via telefon eller via e-mail?

 

Når du spørger en professionel om et VVS problem, skal de burde kende answer fra deres experience i field . Over tid udvikler VVS de færdigheder og erfaring at de bringer til hver job. Hvis de ikke stiller spørgsmål om matter, fortæl dem deres omkostninger, vejen til reparere problemet selv eller se interesseret i lige hjælp , start looking for et andet firma. Det er overraskende, at dette er et common problem masser af mennesker beskæftiger sig med fra et ungt firma som er stadig lærer kundeforbindelser eller et poor selskab, der sætter little pleje deres solutions og should not blive behandlet.

 

Er din hensynsfuld, når du kommer ind i dit hjem?

 

Ærlige business vil la dig at vide, hvad deres VVS-uniform ser ud, hvis de er baggrund kontrolleret , licenseret, forsikret og qualified . At lade nogen komme ind i dit hjem that you do not ved, er et sikkerhedsproblem for dig og din familie. At kende de er sikre og kvalificerede til perform jobbet uden nogen tidligere forekomster er vital. Hvis de ikke ser godt ud til dine ejendele eller VVS-spørgsmålet, skal du blot bede dem om at forlade. Be sure at you understand den pris, de opkræver til appear in dit hjem, før du ansætter. Nogle rørfirmaer opkræver mindst $ 60 til Vis op .

 

Anbefaler VVS-tekniker andre løsninger?

 

Giver blikkenslager tilbyde en lavere pris, medlemskabsrabatter eller tillade dig at vide om kuponer, de tilbyder for at spare dig penge fra det nuværende VVS-problem problem eller fremtidige problemer der kan opstå? Forlader de dig et visitkort, rapport om the ceremony eller i det mindste et nummer for at komme i kontakt med dem, når de er færdige med jobbet? De fleste anerkendte virksomheder vil have, at du altid skal huske, hvem der betjenede dit hjem. Opbevar oplysningerne at de giver dig det  en gang du kalder VVS entreprenør i fremtiden de vil kende netop , hvad der blev betjent i det tidligere til Angiv det nye issue . Hvis blikkenslager gør ikke gør noget af dette, er de ikke motiveret til udstille professionalisme.

 


Creation date: Dec 13, 2017 4:23 am     Last modified date: Dec 13, 2017 7:34 pm   Last visit date: Feb 27, 2018 8:53 pm     link & embed ?...
    Report Objectionable Content   
Select a Color