Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Co Jsou Výhody Palačinek?
Palačinka

Světlo, cosy A úplně uklidňující, palačinky skutečně přírodní volby když chtěli handle sebe na snídaně (nebo i na snídani-večeři!) A zatímco palačinky ne přesně mají záznam jako přírodní potraviny, oni provádět máte některé živiny, které mohou snadno pomoc zdraví. tajemství je vlastně vybrat celozrnné palačinky, , stejně jako limit sladké ozdoby, stejně jako javorový sirup, mrholení.

sacharidy pro energie

To skutečně zřejmé, že náročný talíř palačinky znamená, že získání hodně sacharidy. Že 's proč my enjoy/ adore' em, straight? A protože sacharidy tělo s oblíbené zdroj plyn, znamená palačinky skutečně také skvělý zdroj energie. poskytovat podmáslí palačinky (kolem 200 tuky' stojí) má 38 g total sacharidy, přičemž srovnatelnou části celozrnné palačinky má 30 gramů.

 

Celozrnné palačinky jsou mnohem lepší choice. Pořád budeš získat spousta sacharidy krmiva aktivní způsob života, však celozrnné palačinky i poskytují vlákniny, která aids cd krevního cukru aby budeš zkušenosti oživený poté, co jste jíst.

zdroj železa

Palačinky čerpadlo železo? Ano, je to pravda! poskytovat celozrnné palačinky jistě taška o 3 miligramů to potřebné minerál, který je vlastně mezi 16 a také 38 % železné jste potřebují mít se v denně v závislosti na starší , stejně jako pohlavní aktivity, zatímco palačinky z podmáslí mají prakticky 2 miligramy.

 

Jako sacharidy, žehlička podporuje stimulační rezidenční nebo komerční nemovitosti palačinky, vzhledem k tomu, že hraje důležitou část v okysličování tkání tak, že může vytvořit energetického jsou vyžadují. Žehlička je vlastně navíc je zásadní pro funkce zvláštní nezranitelný tkání, proto obdržení dostatečné v dieta může pomoc boj zdravotní stav.

Calcium pro strong kostní tkáně

Jste mohl ne nutně uvažovat palačinky jako kost-budování potraviny, však jsou skutečně pozoruhodně vynikající resource vápník. nabídka celozrnné palačinky má kolem 250 miligramů vápník, nebo asi jedna čtvrtina z vápník minerální vyžadují pro čas,, zatímco podmáslí palačinky mají kolem 180 miligramů, nebo 18 % tvé každodenní potřeby.

 

Vedle to skutečně zdánlivý kostí-přátelské výhody, vápník minerální asistence nervy a svalové tkáně funkce vhodně, , stejně jako mohli i pomoc handle krevní tlak, Linus Pauling princip documents.

Sledujte Cukr

Vaše palačinka snídani mohl ne cítil komplexní bez sirupu, však pokud nalijte na jako mnohem sirup jako ty touží po, budeš switch jídlo na a glukózy projektil. solitérní lžíce javorový sirup má 52 kalorií a také 12 g cukr. Ale pokud náhodou pour čtvrtina-šálek, skutečně při pohledu na 216 tuky a také padesát g cukr z sirup sám. Že zlobí novinky zdraví a wellness, stejně jako sugarcoated (úkol javorový sirup hraje na palačinky) je to propojených hubnutí problémy, kardiovaskulárního onemocnění srdce a Typ 2 cukrovka.

 

Využití sirup mírně udržet vaše palačinky zdravý, , stejně jako místo add přírodní sladkosti ve formě čisté ovoce produktu. S čisté nasekané jahody nebo i porce čerstvé mango zálivka každý palačinka, může sprcha lžíce sirupu po celá talíř, aniž zažívá zbaven.


Creation date: Oct 20, 2021 1:36am     Last modified date: Oct 20, 2021 1:36am   Last visit date: Apr 20, 2024 2:03am
    Report Objectionable Content