Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Over Lacet

Creation date: Nov 15, 2023 10:27pm     Last modified date: Nov 15, 2023 10:27pm   Last visit date: May 27, 2024 11:56am
1 / 1000 posts
Nov 15, 2023  ( 1 post )  
11/15/2023
10:27pm
Haroun Tuit (lacettweedehand)

Lacet is al 35 jaar een concept wanneer het aankomt op chalets en stacaravans. Kees Lacet is 35 jaar geleden gestart met het bedrijf en op dit moment staan de twee generatie aan het roer van het familiebedrijf. De ambitie en gedachtegang is niet gewijzigd. De visie is nog steeds om het grootst mogelijke aanbod aan nieuwe en gebruikte chalets te bieden. Deze visie wordt gestimuleerd met persoonlijke service en deskundig advies.

 

Lacet Tweedehands Stacaravan
De Hork 17
5431 NS Cuijk Nederland
info@lacet.nl
0485312911
https://www.lacet.nl/producten/stacaravan-kopen/tweedehands-stacaravan/

35 jaar ervaring met chalets
Lacet is samengesteld uit een verantwoordelijk en hecht team met ieder het enthousiasme voor kamperen. Zij kunnen je stap voor stap ondersteunen naar die ene chalet of stacaravan die helemaal voldoet aan je wensen. Daarnaast garanderen de bekwame monteurs ervoor dat ieder chalet of stacaravan in degelijke conditie op technisch vervoer gaat. Met tegenwoordig 35 jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe een chalet of stacaravan op te leveren. Wij delen graag de kennis en ervaring met je

Verkooppartners en kwaliteitsmerk
Wij zijn officiële verkooppartner van ABI, een gerenommeerd merk als het aankomt op chalets en stacaravans. Bovendien hebben wij een exclusief verkooppunt voor ons persoonlijke kwaliteitsmerk en kunnen daardoor telkens de nieuwste modellen aanbieden. Dit doen wij meteen uit onze voorraad. Het is ook haalbaar dat op bestelling te doen, regelrecht vanuit de fabriek.

Welkom bij ons showterrein in Cuijk
Ben je gericht op zoek naar een stacaravan of chalet? Of wil je rustig zien wat er allemaal te koop is? Lacet begroet je van harte op het showterrein in Cuijk in Noord-Brabant. Gedurende het bezoek krijg je een goed beeld van hoe het is om een prive chalet of stacaravan te hebben. Het is uiteindelijk het fijne gevoel van kamperen in de vrije natuur, maar tevens de luxe van thuis.

Bereikbaarheid Lacet
Het showterrein van Lacet is geweldig bereikbaar vanuit het gehele land. Het terrein ligt dichtbij de A73. Graag tot gauw. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en beantwoorden al uw vragen omtrent chalets en stacaravans.

 

Zodra je een prive chalet wilt laten aanleggen is dat niet zomaar gebeurd. Dat geldt zeker als je vanaf de tekentafel wilt beginnen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat je informeren bij een goede chaletbouwers en regel een afspraak voor een bezoek bij huidige modellen. Zo heb je alvast een eerste indruk van hoe het chalet eruit komt te zien.

Houd rekening met de afmetingen van het chalet
Cruciaal is om met de chaletproducent de afmetingen door te bespreken. Veel chaletbouwers beschikken overigens over kant en klare uitvoeringen verkrijgbaar, maar als je het chalet volledig zelf wilt ontwerpen zijn afmetingen belangrijk. Veel chaletfabrikanten aanleggen een chalet met maximaal 5 meter breedte, een lengte van 13 meter en een hoogte van maximaal 380cm. De afmetingen zijn cruciaal voor het verplaatsen van het chalet naar de standplaats.

Het interieur van een chalet
Het leukste voor veel mensen bij het construreren van een eigen chalet is het indelen. Je kan de indeling zo mooi maken als je zelf wilt. Bedenk bij het vooraf bouwen van een chalet dan ook hoe de indeling van het chalet gaat zijn en wat je er allemaal in wilt zetten. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan waardoor je net dat ene bed niet kwijt kan. Een chalet is in feite niet heel gigantisch ten opzichte van een normaal huis, dus je zou goed moeten passen en meten met de dingen die je aanschaft. Hier geldt tevens dat een goede voorbereiding het halve werk is. En je wilt niet met materialen komen te zitten die je wederom wilt verhandelen.

Kiezen voor een chalet basismodel
De meeste eenvoudige en makkelijk optie is uiteindelijk om voor een basismodel te kiezen bij het laten maken van een chalet. Die zijn voorzien van het buitenframe en hebben van binnen een vaste indeling. Ook zijn de afmetingen van de uitvoeringen geschikt om te vervoeren. Tevens hebben basisuitvoeringen een vaste indeling van kamers. Wanneer je voor een basismodel besluit hoef je niet volstrekt vanuit niets te beginnen. Het bespaart veel tijd, geld en je kan je onmiddelijk op de inrichting richten.