Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Jacobsen’s rengring

Creation date: Dec 30, 2021 5:15pm     Last modified date: Dec 30, 2021 5:15pm   Last visit date: Jun 22, 2024 2:05am
1 / 20 posts
Dec 30, 2021  ( 1 post )  
12/30/2021
5:15pm
Jacob Son (mariashanta324)

Rengøringshjælp til Private – Effektiv og Grundig Rengøring

Jacobson’s Rengøring err på alle områder et kvalitetsbevidst og seriøst firma, der leverer et stabilt og flot rengøringsprodukt, hvor høj kvalitet og personlig service altid er ligeværdige kriterier. VI gør ikke bare rent, vi holder rent.​ At modtage en SMS dagen før med tidspunkt for rengøring. VI kommer med ale materialer.

Rengøring i København og Hovedstaden

Det er vores vigtigste opgave at give dig en stabil service med hurtig opfølgning på dine henvendelser. Med over 1000 registrerede rengøringsfirmaer i hele landet er markedet meget svært at gennemskue – selv for den professionelle.

                                 

Den bedste rengøringshjælp i København

du kan bestille dit eget faste team af dygtige rengøringsmedarbejdere. VI sørger for at dit hjem er rent og lækkert til du kommer hjem. Vores venlige OG kompetente medarbejdere har mange års erfaring med netop Privat Rengøring OG har ET godt øje for hvad der trænger Fra gang til gang.

                                 

PRIVAT RENGØRING PRISER

Standard rengøringen er blot et forslag – og vid at du altid kan supplere med ekstra tid til fx strygning, skift af sengetøj eller andet. Som kunde hos er du altid i centrum. Derfor sørger VI altid for at vores arbejde er udført tilfredsstillende efter netop dine ønsker, så vi efter endt abrade kan forlade dit hjem eller virksomhed ren, pænt og med god samvittighed.