Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Organik cilt bakım ürünleri kullanmanın faydaları:

Creation date: Dec 29, 2022 2:03pm     Last modified date: Dec 29, 2022 2:03pm   Last visit date: Apr 10, 2024 5:22pm
1 / 20 posts
Dec 29, 2022  ( 1 post )  
12/29/2022
2:03pm
Santo SEo (seosanto7)

Eski Tatlar Dükkanı ailesi müşterilerine sağlıklı yaşam adına; Glutensiz, Doğal ve Organik Sertifikalı ürünler sunmaktadır. Sıcak tahin ve çörek otu yağı gibi ürünler başta olmak üzere nar ekşisi ve gül sirkesi gibi ürünlerinin devamlılığıyla ana hedefleri Dünya'daki yaşamı iyileştirmek ve daha sağlıklı nesiller yetiştirmektir.

 

Hala organik olmayan ürünler kullanıyorsanız, yeniden düşünmenin zamanı geldi. Sizin için nasıl daha iyi olabileceklerini görmek için organik cilt bakım ürünlerinin faydalarını öğrenmek için okumaya devam edin.


photo

  1. Organik olmayan cilt bakım ürünleri zararlı bileşenler içerir:



Herhangi bir organik olmayan cilt bakım ürününden bir şişe alın ve içindekiler etiketini okuyun. Kaç malzemeyi tanıyorsunuz?

 

  1. Organik cilt bakım ürünleri doğal içeriklerden yapılır:

 

Şimdi herhangi bir organik cilt bakım ürününün içindekiler etiketini okuyun. Oradaki öğelerin tümü olmasa da çoğunu muhtemelen tanırsınız.

 

Sertifikalı organik ürünler, bitkilerden ve diğer doğal olarak oluşan bileşenlerden gelir. Daha da önemlisi, bu organik içerikler pestisitler, herbisitler, sentetik gübreler, genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO'lar) ve diğer katkı maddeleri veya kimyasallar kullanılmadan yetiştirilmektedir. Bu sayede cildinizin ve vücudunuzun yalnızca zararlı olmayan gerçek doğal içerikleri emdiğinden emin olabilirsiniz.

 

Organik olmayan cilt bakım ürünleri, sodyum Laureth, mineral yağlar, Laureth sülfat gibi sentetik, insan yapımı kimyasallar ve pestisit kalıntıları olabilecek toksinler içerir. Araştırmalar ayrıca mineral yağ, petrol, parabenler ve uzun süreli kullanımda cilt tahrişine, hormon dengesizliğine, organ toksisitesine ve hatta kansere neden olabilecek diğer kimyasalları içerebileceğini bulmuştur.

 

  1. Organik ürünler alerjik değildir:

 

Sert kimyasallar içermeyen organik cilt bakım ürünlerinin alerjik reaksiyonlara, iltihaplanmaya veya tahrişe neden olma olasılığı daha düşüktür. Organik ürünler kullanılırken alerjik bir reaksiyon meydana gelirse, bunun nedeni muhtemelen tanımlanması daha kolay olan doğal bir içerik maddesidir (yer fıstığı veya çilek gibi).

 

  1. Organik cilt bakım ürünleri daha iyi çalışır:

 

Organik olarak yetiştirilen bitkilerin, organik olmayan bitkilerden daha yüksek seviyelerde hayati antioksidan vitaminler içerdiği bulunmuştur. Herbisitler ve böcek ilaçları olmadan yetiştirildikleri için organik içerikleri de bu kirlilikten arındırılmıştır, bu da cildiniz ve vücudunuz için aynı anlama gelir.

 

Ayrıca organik cilt bakımı içeriğinin %95'e kadarı aktif bileşenlerden oluşur. Buna karşılık sentetik cilt bakım ürünlerinde aktif maddeler içeriklerinin sadece %5 ila 10'unu oluşturur.

 

  1. Organik olmak cildiniz için daha iyidir:

 

Organik olmayan ürünlerde bulunan sentetik bileşenler hızlı etki gösterebilir ancak aynı zamanda invazivdir ve görülemeyen hasarlara neden olurlar. Kimyasal içerikleri anında tatmin ve gözle görülür sonuçlar sağlayabilir, ancak çoğu kırışıklıkları yumuşatarak, güneş lekelerini gidererek ve kusurları azaltarak yalnızca estetik olarak size yardımcı olur.

 

Uzun süreli kullanımda, vücudunuz bu yabancı maddelerle baş etmeye çalışırken, bu kimyasallar cildinize zarar verebilir ve onu zayıflatabilir. Sonuç, erken yaşlanmaya ve güneş lekesi riskinin artmasına neden olan cilde oksijen değişiminin azalmasıdır.

 

Bununla birlikte, doğal, organik cilt bakım ürünleri kullanmak, içeriklerinden gerçek besinsel faydalar almanızı sağlayacaktır. Örneğin hindistancevizi yağı, bal, aloe vera ve karite yağı gibi doğal organik bileşenlerin cildi yumuşattığı, beslediği, nemlendirdiği ve pürüzsüz bir cilt sağladığı bilinmektedir. Sonuçlar daha yavaş olsa da, organik cilt bakım ürünleri cildinize karşı naziktir ve uzun vadede size zarar vermez.

 

  1. Zulüm içermeyen cilt bakım ürünlerini destekliyorsunuz:

 

Kozmetik endüstrisi, ürünlerini insan kullanımı için güvenli olduklarından emin olmak için hayvanlar üzerinde test ettiği için tepkiyle karşılaştı. Organik ürünler için gerekli değildir, çünkü doğal bileşenlerle güvenli ve zararsızdırlar!

 

Organik cilt bakım ürünleri satın aldığınızda, zulüm içermeyen cilt bakım ürünleri satın almış oluyorsunuz ve ayrıca endüstride hayvanlar üzerinde test yapılmasını ortadan kaldırmaya yönelik hareketi destekliyorsunuz.

 

  1. Çevrenin korunmasına yardımcı olursunuz:

 

Organik ürünler, zehirli böcek ilacı ve gübre içermeyen, doğal olarak yetiştirilen bileşenler kullandığından, başta toprak, su ve hava olmak üzere gezegende zararlı bir ayak izi bırakmaz.

 

Organik tarım aynı zamanda vahşi yaşam için daha iyidir, böcek ilacı ve gübrelerden daha az kirliliğe neden olur ve daha az karbondioksit ve daha az tehlikeli atık üretir. Organik ürünler kullanarak çevre üzerindeki etkinizi en aza indirmeye yardımcı olur ve çevremizin sürdürülebilirliğini desteklersiniz.


Eski Tatlar Dükkanı Doğal ve Organik Sertifikalı ürünleri kullandığınızda, çevre üzerindeki etkinizi en aza indirmeye yardımcı olabilirsiniz. İlk olarak, kimyasalların boşa gitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak çünkü şişede hiç kimyasal olmayacak. Ayrıca, bileşenlerini Adil Ticaret kaynaklarından veya yerel çiftliklerden ve tedarikçilerden temin eden organik güzellik markalarını da arayabilirsiniz. Ürünlerini cam veya biyolojik olarak parçalanabilir ambalajlarda paketleyen şirketleri aramayı da unutmayın. Daha da iyisi, organik olmak sürdürülebilir ve çevre için daha iyi. Bu yüzden bugün sağlığınıza yatırım yapın ve henüz yapmadıysanız organik cilt bakım ürünlerine geçiş yapın.