Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Modern daire dekorasyonu: Dairenizi benzersiz kılmak için nasıl dekore edebilirsiniz?

Creation date: Dec 29, 2022 2:39pm     Last modified date: Dec 29, 2022 2:39pm   Last visit date: Apr 7, 2024 8:13pm
1 / 20 posts
Dec 29, 2022  ( 1 post )  
12/29/2022
2:39pm
Santo SEo (seosanto7)

Etkin Tasarım, bünyesinde Vitra, Artema, Duravit, Kale gibi Türkiye’nin sektörde öncü firmalarıyla çalışan, batarya, klozet, lavabo, banyo dolabı, duş sistemi, rezervuar ve mutfak sistemleri gibi müşterinin ihtiyaç ve tercihine göre şekillenmiş çözümler sunan bir firmadır.

 

Daireler genellikle, birimler arasında çok az veya hiç fark olmaksızın çerez kesiciler gibi düzenlenir. Ancak bu, dairenizi benzersiz olacak şekilde tasarlayamayacağınız anlamına gelmez. Kişiselleştirme dokunuşu eklemek düşündüğünüzden daha kolaydır. Bunun için sadece iki şeye ihtiyacınız var: biraz dekorasyon bilgisi ve modern bir daire dekorasyonu. Bunu göz önünde bulundurarak, başlamanız için modern daire tasarımı ve dekorasyon ipuçlarını derledik!

Yeni bir dairenin boş tuvali, "modern dairemi nasıl dekore ederim" diye merak etmenize neden olabilir. Bir ev geliştirme projesinde ilk adımları atmak, genellikle modern ev tasarımının en zor kısmıdır. İster bir iç mimar kiralayın, ister bu işi kendiniz üstlenin, istediğiniz evi yaratmayı çocuk oyuncağı haline getirmek için temel tasarım ve dekorasyon ipuçlarına sahibiz.

photo

 

Modern daire dekorasyonu ve tasarımı için ipuçları

 

Temel bir stil seçin

Bir ev genellikle iki veya daha fazla tarzın karışımıdır. Tek bir trende bağlı kalmanız pek olası değildir, ancak bir temel stil seçmek önemlidir. Zorlu tasarım kararlarında size rehberlik edebilir ve elde etmek istediğiniz görünümü korumanıza yardımcı olabilir.

 

boyutları not edin

Temel mobilyalar bir zorunluluktur, ancak çok büyükse, modern dairenizde hızla gereksiz hale gelebilir. Dairenizi tasarlamaya başladığınızda, evinizin duvardan duvara ve yerden tavana boyutlarına dikkat ederek kendinizi hayal kırıklığı ve gönül yarasından kurtarın. Kapıyı ölçmek de zarar veremez. Bazı kapılar mobilyaların geçemeyeceği kadar dardır. Son olarak, odaya rahatça sığacağından emin olmak için istediğiniz şeyin boyutlarını iki kez kontrol edin.

 

Aydınlatmayı aklınızda tutun

Aydınlatma, duvar renginden dekora kadar modern ev tasarımının her yönünü etkiler. Örneğin, daha yumuşak ışık alan bir evde ve daha soğuk yapay ışık alan bir evde duvarlardaki boya rengi farklı görünecektir. Dekor, ayna ve metal objelerin yanı sıra odanın görünümünü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda ışığı da ikiye katlar.

 

Depoyu planla

Dekorasyonları düşünürken, depolama gibi pratik şeyleri unutmak kolaydır. Ancak, depolama alanları başarılı bir modern apartman tasarımı için hayati öneme sahiptir. Diğer daire dekorasyon fikirleri için alan açmanın yanı sıra, her şeyi düzenli ve yoldan uzak tutar.


İlk adım olarak, modern apartman tasarım fikirlerine alışın. Bayılmaya değer çevrimiçi iç tasarım resimlerinin, modern Etkin Tasarım mükemmelleştirmeniz için size ilham vereceği kesin.