Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Organik beslenmenin 5 şaşırtıcı faydası

Creation date: Dec 30, 2022 3:21am     Last modified date: Dec 30, 2022 3:21am   Last visit date: Apr 18, 2024 9:41pm
1 / 20 posts
Dec 30, 2022  ( 1 post )  
12/30/2022
3:21am
Santo SEo (seosanto7)

Nature Momma; doğa anadan maksimumda faydalanma sevdasında olan kadınların el ele vererek hayallerinin peşinden gitme yolculuğudur. Hem bedensel, hem de zihinsel sağlığın temelinde sağlıklı ve başta organik bakliyat, salça, zeytinyağı ve un olmak üzere temiz beslenmenin yattığını el yordamıyla yaşayıp içinden geçerek deneyimleyen kadınların hikayesidir.

photo

Organik tarım, gıdanın mümkün olan en doğal şekilde üretilmesidir. Çiftçiler genetiği geliştirilmiş mahsuller veya böcek ilaçları kullanmak yerine temiz bir ortamda daha doğal ürünler üretirler. Bir üniversite öğrencisi olarak, organik gıdalar için bütçe ayırmayı haklı çıkarmak zor olabilir. Ancak bu beş fayda, ekstra masrafa değer olduğuna sizi ikna edebilir.

 

  1. Pestisitlerin neden olabileceği olası sağlık risklerinin önlenmesi

 

Organik çiftçiler, değiştirilmiş tarım uygulamalarının insanlar için zararlı olabileceğine inanmaktadır. Değiştirilmiş uygulamalar, doğanın amaçladığı şekilde yetiştirilmez. Böyle bir ürünle yaşamanın olumsuz sonuçları olabilir.

 

Bu çiftçilerin vizyonu, daha sağlıklı gıda arzını eski haline getirerek daha sağlıklı insanları eski haline getirmektir. Organik ürünler, bitki DNA'sını manipüle etmenin getirdiği mutasyon risklerinden yoksundur.

 

  1. Yararlı besinler içerirler

 

Paradan ve itibardan tasarruf etmek için, birçok kişi ikinci bir düşünce olmadan organik reyona gider. Organik gıdanın daha pahalı olduğunu ve zaman ayırmaya değmediğini düşünüyorlar. İşte ve okulda geçen uzun bir günün zorluklarını atlatmalarına yardımcı olacak faydalı besinleri kaçırdıklarının farkında değiller.

 

Organik gıda, bir öğrenci kadar bir çalışan olarak da size yardımcı olabilir. Sadece organik olmayan meyve ve sebzelerden alacağınız tüm besinlerle dolu olmakla kalmaz, aynı zamanda katı mükemmellik standartlarını da karşılar.

 

Organik ürünler, kanser ve diğer hastalıklarla bağlantılı pestisitlerden ve diğer kimyasallardan kaynaklanan sağlık risklerini azaltabilir. Organik ürünler yiyerek bu kimyasalları daha az tüketecek ve bu sağlık risklerinden kaçınabileceksiniz.

 

  1. Temiz enerji

 

Ek olarak, doğal gıdalar daha düşük toksin seviyesi nedeniyle vücuda temiz enerji sağlar. Bu, vücudun harcamaya zorlandığı enerjidir; hızlı ve verimli bir şekilde halledebilir.

 

  1. Bağışıklık sisteminiz için daha iyi

 

Bu yiyeceklerin sağladığı ekstra enerji, daha uzun süre daha hızlı ve daha verimli çalışmanıza yardımcı olabilir. Daha iyi bir enerji kaynağıyla birleşen daha iyi bir bağışıklık sistemi, uzun bir gün daha da uzun bir geceye dönüşürken işinize ve okuldaki görevlerinize odaklanmanızı sağlar.

 

  1. Çevre için güvenli

 

Organik gıda yerel olarak yetiştirildiğinden, sağlıklı yaşamı destekleyen doğal kaynaklara çok az müdahale eder. Organik tarımda zararlı kimyasallar yasaklandığı için, minimum su, hava ve toprak kirliliği ile daha sağlıklı ve güvenli bir çevre sağlar. Özetlemek gerekirse, organik tarım hava, su ve toprak kirliliğinin insan sağlığı üzerindeki uzun vadeli etkilerini azaltır.

 

Organik Kökler size, yalnızca açlık sancılarınızı gidermekle kalmayacak, aynı zamanda size bir doz sağlıklı besin verecek organik malzemelerle dolu lezzetli Nature Momma  getiriyor.

 

Devam etmenizi sağlamak için diyetinizi organik gıdalarla doldurmayı düşünün. Market faturanız biraz daha yüksek olabilir, ancak vücudunuz daha temiz bir diyete alıştıkça üretim değeriniz artacaktır. Vücudunuz daha uzun süre çalışacak ve patronunuz ve beyniniz bunun için size teşekkür edecek.