Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Lacet

 Over Lacet

 

 

Ben je specifiek op zoek naar een chalet of stacaravan? Of ben je in het orienterende stadium en wil je kijken wat er beschikbaar is? Lacet is al 35 jaar het adres voor nieuwe en gebruikte chalet en stacaravans. Lacet is een grote familie opgericht door Kees Lacet. Nu werkt de tweede generatie in de onderneming. Maar ook de technici en consultants beschouwen wij als familie. Dit alles om jou te helpen aan je droomchalet of stacaravan.

 

Lacet
De Hork 17, 5431 NS Cuijk Nederland
info@lacet.nl
0485312911
https://www.lacet.nl/producten/chalet-kopen/tweedehands-chalet/


35 ervaring met chalets bij Lacet
Met 35 jaar ervaring weten wij precies wat er allemaal speelt bij het aanschaffen van een chalet of stacaravan. Door deskundige monteurs en adviseurs bieden wij u chalet af vanaf de tekentafel tot het transport naar de standplaats. Graag delen wij onze kennis en ervaring met u.

Verschillende type ontwerpen binnen het assortiment van Lacet
Het invoeren van chalets en stacaravans doen wij zonder tussenkomst van andere spelers. Daardoor staan wij 100% in voor het niveau van het aanbod. Wij verstrekken vaak tweedehandsmodellen aan die verworven zijn bij inruil. Deze modellen worden door ons van buiten en binnen helemaal in orde gemaakt zodat het er als nieuw uit ziet. Bovendien verstrekken wij een aanbod van chalet en stacaravans aan van nieuwe en gebruikte kwaliteitsmerken. Door het grote assortiment van chalets en stacaravans zit er steeds wel een passend model voor je bij.

De oplevercheck bij Lacet
Dat een chalet of stacaravan een grote investering is voor de meeste mensen, dat kan niemand ontkennen. Bij Lacet kan je ervan uitgaan dat het een correcte aankoop is. Dit wordt gerealiseerd met de unieke Lacet Service. Er wordt bij de verkoop van een chalet of stacaravan altijd een oplevercheck gedaan. Het chalet ontvangt een technische inspectie van dak tot bodem. Je krijgt het chalet in perfecte staat aangeleverd. Tevens bestaat er de mogelijkheid|optie}{ om het chalet of stacaravan naar de standplaats te verplaatsen. Dit geldt voor Nederland, maar eveneens alle andere landen in de EU.

Lacet is al 35 jaar een concept wanneer het aankomt op chalets en stacaravans. Kees Lacet is 35 jaar geleden gestart met de firma en op dit moment staan de twee generatie aan het roer van het familiebedrijf. De aspiratie en gedachtegang is niet gewijzigd. De visie is nog steeds om het grootst haalbare assortiment aan nieuwe en tweedehands chalets te bieden. Dit uitgangspunt wordt geholpen met persoonlijke service en gekwalificeerd advies.

35 jaar ervaring met chalets
Lacet is samengesteld uit een betrouwbaar en hecht team met ieder de passie voor kamperen. Zij kunnen je stap voor stap vergezellen naar die ene chalet of stacaravan die volstrekt voldoet aan je eisen. Bovendien garanderen de deskundige technici ervoor dat elk chalet of stacaravan in degelijke staat op technisch transport gaat. Met inmiddels 35 jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe een chalet of stacaravan op te leveren. Wij wisselen deze kennis en ervaring graag met je uit.

Verkooppartners en kwaliteitsmerk
Wij zijn officiële verkooppartner van ABI, een gerenommeerd merk op het gebied van chalets en stacaravans. Daarnaast hebben wij een exclusief verkooppunt voor ons eigen kwaliteitsmerk en kunnen hierdoor altijd de nieuwste ontwerpen aanbieden. Dit doen wij meteen uit onze voorraad. Het is eveneens mogelijk dat op bestelling te doen, regelrecht vanuit de fabriek.

Welkom bij ons showterrein in Cuijk
Ben je gericht op zoek naar een stacaravan of chalet? Of wil je langzaam zien wat er allemaal beschikbaar is? Lacet verwelkomt je van harte op het showterrein in Cuijk in Noord-Brabant. Gedurende het bezoek krijg je een goed beeld van hoe het is om een eigen chalet of stacaravan te hebben. Het is tenslotte het aangename gevoel van kamperen in de vrije natuur, maar tevens het comfort van thuis.

Bereikbaarheid Lacet
Het showterrein van Lacet is goed toegankelijk vanuit het gehele land. Het gebied ligt dichtbij de A73. Graag tot snel. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en beantwoorden al uw vragen met betrekking tot chalets en stacaravans.

 

In de lente en zomer, vanaf maart-april, komen veel chalet eigenaren terug naar hun chalets in campings of in parken. Je wilt dan wel terugkeren in een chalet zonder problemen. Wanneer de winter eindelijk klaar is, is het van belang om het chalet lente of zomerklaar te krijgen. Dit krijg je voor elkaar door het chalet of stacaravan weer op te starten. Door het herstarten kan jij vanaf de aanvang van de lente tot het einde van de zomer weer voor een langere periode profiteren van je chalet of stacaravan. En dat allemaal zonder lekkages, beschadigingen en vergelijkbare. Dat is uiteindelijk wat je wilt. Als je bovendien de volgende maatregelen volgt maak je een ideale start van een prachtige en warme tijd.
1. Draai in het chalet alle kranen dicht, zo ook die van de stortbak.

2. Draai aan de aftapschroef in de geiser.

3. De aftap en hoofdkraan onder het chalet dichtdraaien.

4. De hoofdkraan in de waterbron rustig opendraaien.

5. Checken of de meter stilstaat en dat er geen lekkage is.

6. Vervolgens de hoofdkraan onder het chalet opendraaien.

7. Controleer of het meetinstrument nog steeds stilstaat. Mocht de meter draaien dat betekent dan dat je lekkage hebt.

8. Open de kraan van de stortbak en trek het toilet door.

9. In verband met legionella spoel alle buizen met warm water door gedurende 6 minuten.
Meer opstart tips om het chalet perfect zomerklaar te maken:
1. Het dak en dakluiken bekijken op lekkages. Dit kan je eventueel doen met water te sproeien over de daken met een tuinslang.

2. Als je je chalet verlaat draai ten alle tijde de hoofdkraan dicht.

Een chalet zomerklaar maken mag niet onderschat worden
Je beseft dat een chalet zomerklaar maken niet gauw gedaan is. Zorg ervoor dat je alle stappen juist naleeft, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk met het zomerklaar maken en onderhoud zorg je dat je chalet of stacaravan zo lang mogelijk meegaat. Dat betekent uiteraard dat je er eveneens zo lang mogelijk van kan genieten. En dat is waar het om gaat. Twijfel niet om dit type klusjes op te pakken, het is namelijk houdbaar en voor lange termijn.

Van oorsprong is een chalet een houtenhuisje die je vroeger zag in de Alpenlanden. Nu zie je in de eerste plaats in Scandinavische landen dat een houten chalet als vaste woning wordt gebruikt. In Nederland zie je dat weinig en kiest men een houten chalet met name als vakantiewoning. Denk je weleens bij jezelf wat is het doel van een houten chalet? Het is uitermate geschikt als vakantiehuis, maar ook als tweede woning bij je huis. Dit kan heel adequate zijn voor bezoek die op bezoek komen. Geweldig toch om je gasten te laten overnachten in hun eigen houten chalet? De uitstraling van een houten chalet is ongelofelijk prachtig en past bij iedere achtergrond.

Houten chalets zijn extra onderhoudsgevoelig
Je hebt momenteel nog altijd chalets die geheel uit hout zijn gemaakt. Maar je ziet nu met name dat de omtrek van chalets uit kunststof of aluminium is samengesteld. Hout wordt dan in de eerste plaats gebruikt voor het geraamte van de chalet en de afwerking van het interieur. Terwijl men veelkiest voor kunststof of aluminium staan er af en toe tevens nog altijd houten chalets beschikbaar. Houten chalets zijn meer onderhoudsgevoelig, maar verstrekken zeker een meer authentiek, knus en landelijk uiterlijk aan het chalet.

Tips voor het onderhouden van een houten chalet
De reden dat men dus gereduceerd voor een houten chalet gaat, is doordat hout beduidend meer onderhouden moet worden dan kunststof of aluminium. Als je het goed bijhoud kan een houten chalet zelfs tussen de 50 en 300 jaar mee. Zelfs wanneer je de het exterieur van het chalet niet onderhoudt zal de woning nog tientallen jaren meegaan. De optie bestaat om je houten chalet te beschilderen. De tip is om vooral niet op houtverf of beits te besparen. Als je je houten chalet regelmatig beschildert kan je er grotendeels zorgeloos en het langst van genieten.

De oorsprong van het houten chalet
De architectonische stijl komt van origine uit landen zoals Zwitserland en Oostenrijk, de Alpen. In de wintertijd is het daar erg koel en gebruiken ze zwaar hout. De reden voor zwaar hout is om het huis goed te isoleren van de kou. In Nederland weten we niet zulke kou als ze in Zwitserland en Oostenrijk kennen. Door het minder extreme weer in Nederland worden voor houten chalets dan eveneens lichtere houttypes ingezet.

 


Creation date: Apr 4, 2022 11:01am     Last modified date: Apr 4, 2022 11:02am   Last visit date: Jul 12, 2024 9:55pm