Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Faktory K Věnujte Pozornost Při Výběru Učitel
kvalitní doučování

Private kvalitní doučování, rostoucí odvětví, má hodnotu kolem miliard dolarů. Ale bude to stát za tu cenu, za kterou to stojí? Je těžké vybrat ze všech možností tu správnou.

Toto jsou 3 věci, které byste měli zvážit při výběru lektora.

Váš cíl

Výkonnostní cíl je, když je vaším cílem projít testem, třídou nebo získat nějaký jiný krátkodobý výsledek. Učební cíle jsou pro ty, kteří se chtějí učit a aplikovat myšlenku na různé situace. Tato webová stránka obsahuje informace o přijímačky cermat.

I když učení i výkon jsou důležité, učení by mělo být upřednostňováno nade vše ostatní. Učení vám pomůže dosáhnout lepšího výkonu, ale vaším vlastním tempem.

Výukové metody lektora

Doučování může být prospěšnou zkušeností, pokud se studenti aktivně účastní a nejsou pasivními posluchači lektora.

 

Chválí lektoři studenty, kteří správně položí otázku, a poté přejdou k další otázce? Je lektor schopen klást dítěti otázky, aby zjistil, co si myslí? To je pro studenty dobrá věc. Studenti mohou někdy dát správnou odpověď, ale pak u podobných otázek, které byly položeny jiným způsobem, dělají chyby.

 

Pokud student udělá chybu, řekne lektor jednoduše dítěti, aby to udělalo jinak? Nebo se lektor ptá dítěte, proč se tak rozhodlo? Lektor se naučí více z výkladu studenta a dokáže odhalit nedostatky ve studentově myšlení.

Lektor by se měl v mnoha situacích snažit vyhodnotit myšlení studenta a napravit ho. Zde je několik příkladů, kdy je třeba myšlení kontrolovat.

Udržujte svá očekávání přiměřená

Přestože doučování je pro studenty spíše přínosné než ne, existují protichůdné výsledky výzkumu na doučování, protože proces ovlivňuje tolik faktorů. Odbornost lektora v jednom předmětu však může studentům pomoci k lepším výkonům, ale nezpůsobuje žádné rozdíly v učení.

 

Dalším důvodem, proč je výzkum rozporuplný, je to, že se charakteristiky studentů liší. Například někteří studenti mohou vyvíjet více úsilí nebo být více motivovaní než jiní. Vnější faktory, jako je prostředí a způsob, jakým je student vyučován, mohou mít také vliv na doučování Praha. Doučování má proto omezené účinky. Studenti mohou být také negativně ovlivněni příliš vysokými výdaji na výuku. Studenti mohou skončit v hlubších dluhech kvůli dalším náklady na pronájem lektora.


Creation date: Dec 7, 2022 1:24am     Last modified date: Dec 7, 2022 1:24am   Last visit date: May 16, 2024 4:14pm
    Report Objectionable Content