Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Jen Co By Pokusit Se Najít Když Nabývání Box Handwear Kryt?



boxerské rukavice



Boxerské rukavice jsou klícové pri boxu. Ve všech prsteny , stejne jako fitness center jsou volal pro box vybavení, , stejne jako elegantne tak. Každý clovek kdo dostane do prsten spar, nebo je derování úder tašku, mužete udelat sami a také další zranení, bez nejlepší nástroje.

Boxeri rukavice jsou tu pro ochranu uživatel a také osoba ránu (i když strike balík menší pravdepodobné potrebují ochrana, ruce naprosto!). Oni pomoc štít ruce z rezu a také praskliny, že se muže nebo jiného získat. boxerské rukavice i také telo , stejne jako tvár nekdo, že jste sparing s uvnitr ringu.

Bez nich si jsou nebezpecí jakékoliv paleta zranení, s nimi si snížení, že rizika dolu výrazne. Což je fantastický, ale co by mela být hledat když nabývání handwear kryt ukoncit tato zranení z koná?

 

Rozmer box handwear pokrytí

 

Jeví zrejmé I pochopit však mnoha jedincu nabídnout to trochu myšlenku. Ty, kdo touha handwear kryt, aby se vešly bezpecne kolem ruky, když máte ruce kryt (což podporuje ruku a také záruky proti zlomeniny), ale ne i bezpecne. Kliknete zde: boxerske-rukavice.cz/ pro informace.

Suchý zip spojovací materiál velké zajištení omezený fit, , stejne jako hodne snažší delat než tkanicky!

 

Palec-lock nebo šicí

 

Duležitou kus vybavení pro boxovací rukavice, , ale kdo vetšina dostupnejší znacky ne. Palec-lock (nebo ideálne rukavice, který má palec šité rovnou do location) chrání palec v box handwear kryt oproti povolení náklady-zdarma. Pomáhá chrání proti zranení bud palcem sám, nebo do soupere kdo mohl dostat a roaming palec do ocí nebo úst.

 

Pred získat žádný typ rukavice ujistit, bud to má palec zámek nebo, i lépe, šité rovnou do area jako cást box rukavice sám.

 

Box Rukavice Produktu

 

To je to duležité, že handwear kryt vyrobeno z paleta body. zaprvé upperside (bocní, že jiste dosažení oponent) musí být mekké prípravku do zajistit challenger z rezu a také odreniny.

 

Však rukavice muže získat horké proto s vnitrnosti z z radu z prodyšné sítoviny je požadované, což rukavice dostat vzduchu v chladné ruce.

 

vynikající duveryhodnost

 

Když jste pri pohledu na získávání rukavice jsou hodne spolecnosti souperí o pozornost, mnoho poskytuje nekterí extrémne levne nabídky. Ale tyto rukavice jsou casto nekvalitní a muže být i více riziko, než zabezpecení boxer.

 

Místo potrebují zamerením na kvalita výrobci, jako je Fit-Box, , kterí mohou nabídnout hodnota peníze oproti proste úsporný, i dodávky bezpecnost a spokojenosti.

 

krome toho, hmotnost boxerské rukavice melo i za pred porízení, jako ty mohl vyžadují zvážit v politika, pod kterým jste mohl být boj. Ty, treba trvale už dukladné diskuse s instruktor dostat jeho návrhy týkající se nejlepší set. Své boxerské trenér bude nejvíce praktické jednotlivé naznacuje, o nejlepší hmotnost a také materiálu rukavice. Hmotnost obecne rozsahy od 10. do 20 uncí, avšak, pro mládež jako pre-dospívající, rozsahy od 4 do 8 uncí. Silnejší rukavice další zabezpecení bude se o nabídka. Amatérské boxerky meli zvolit 12 až 16 uncí, pro soucástí ochranu jiste, vzhledem k tomu, 10oz rukavice jsou obvykle lepší specialista bojovníci.

 

další významnou veci musí nezapomente v celém školení nebo boj je, že vaše ruce meli být pokryta další vrstva pod rukavice jsou sportovní zobrazení. Rucní kryty nezbytné tak, že nabídka další padding na zápestí, klouby a také menší kosti v ruce. Takže, nákup ruku kryty pred získávání boxerské rukavice je velmi duležité.

 

Boxerske Rukavice

Jiráskova 1945

513 01 Semily

482 041 784


Creation date: Aug 9, 2019 3:03am     Last modified date: Aug 9, 2019 3:03am   Last visit date: Apr 17, 2024 9:31am
1 / 20 comments
Oct 28, 2021  ( 1 comment )  
10/28/2021
6:59pm
anonymous user (anonymous)

 

    Report Objectionable Content