Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Exakt Vad Gör Japanese Köksutrymme Kniver Så Att Utmärkt?

 

Japansk kniv Anvisningar

orientalisk kulinarisk knivar innehav en underbar trovärdighet. Om du har någonsin samarbetat med en ordentligt utformad blade from Asia, vid den tidpunkten du har samplat toppkvalitet. Kommer från Samurai svärd till hemkök knivar, Japan har länge faktiskt känd för att bring in blades.

 

Om du are brand-new till Japanese blades, efter det du kan vara faktiskt frågar vad är så speciell avseende dem, speciellt när det avser matlagningsområde knivar. Vad hjälper till att göra österländska knivar därför olika, och även varför skulle jag köpa en?

 

Vårt team är faktiskt below för att adress allt dina problem så att du kan skapa en meddelad val avseende det mest effektiva typ blad för dina krav.

 

Om du östliga knivar utför har särskilda egenskaper bostäder eller kommersiella bostäder samt signatur hantverk, de gör diskutera en hel del likheter tillsammans med västerländsk knivar, föra en hel del bekantskap. Vårt teamkommer checka ut på avgörande attribut av österländska knivar, markera mest vanligtvis använder Japanska hemkök knivar, liksom rekommendera ett antal av våra preferenser.

 

Historia för östliga knivar

Kniv har been faktiskt används i många livsstilar över hela världen, går tillbaka hundratals år. I Japan kan knivar kan dateras så långt tillbaka som Nara Age (710-794) . Gå till det kejserliga Skattrummet i Nara-prefekturen liksom du kommer lokalisera långa, smal knivar tillsammans med böjda skärare. Besök vår webbplats för mer information beroende Huusk Fördelar.

 

Dessa typer av rakta bladen var användes i teologiska event på grund av japanska Peerage. tjänsterna ofta innehavt karpar och tranor skickligt reducerat till musikalisk ackompanjemang.

 

Därav, evolution av de japanska knivarna ledde till olika typer. Edo period uppstod Deba (hemkök), Yanagiba (sashimi ), och Nakiri (veggie) knivar. Eftersom köttprodukt slutade med att bli mer av en stapelvara i Japan, Gyutu (kock ) knivar were offered.

 

Genom åren, japanska knivar faktiskt fortsatt att vara segmenterad i individ grupper. Medan användning har faktiskt behållits exakt samma, toppkvalitet för varje blad har faktiskt fortsatt boost i tiden. Det finns faktiskt en anledning orientaliska knivar är faktiskt wanted runt globen.

 

Japaneses Österländsk Köksutrymme Blader

 

Kockar gå igenom ansträngande instruktion till de enkelt utveckla läcker recept. I Japan, en kock absolut inte bara behöver lära hur man förbereder, men de måste också ha förmågan att expert hantera och se ut efter sina knivar för.

 

Ett blad, till en kock, är en privat artikel. Efter en dag i kök kommer en orientalisk kock kommer att vässa liksom ljusa deras kniv, använda det tillsammans med behandling och sträcker livet av det under långa tider. Många tror starkt att efter år av användning, en enhet blir bosatt av en ande. produkt blir extra personligt liksom viktigt och är en del av kocken, en expansion av deras varelse.

 

När som helst ett blad bryter eller blir för sliten att bli används, det är inte bara kasserats. Det finns en tacksamhet för livet och även prestandan av blad, liksom en Hocho-zuka stiger.

 

En Hocho-zuka är en hög där knivar är faktiskt begravda. Mycket likt sabres, det faktiskt en åsikt som knivar liksom håll sprit, så högen är inte bara att värde livet av kniven men för att dessutom smörja karaktären inuti. byggnaderna är faktiskt används för att önska förbättrad blad och laga mat färdigheter.

 

Denna vördnad för knivar är faktiskt being accepted worldwide och även är faktiskt orsakar en mindre slösaktig matlagningsområde. Japan har ett samhälle av att bevara en resurs, och även betyder blad är omslipade, handtag ersätts, och även bladet återställt olika möjligheter.

 

Japanese knivar är faktiskt adeptly skapade men de är faktiskt lika upprätthålls och även kan pågå i en livstid.

 

Hur Are Actually Japanese Matlagningsområde skärkniv Skapade?Japanese knivar är faktiskt tillverkade från en singular artikel av stål. Den avancerade smida process hammar liksom temper stålet för att generera varje blad, och det finns par särskiljande metoder, var och en bär sina egen attribut till den fullbordade blad.

 

Kasumi (dimma) knivar integrera svårt stål med anpassningsbar och känsligt järn för att göra seghet och också en extra vass skärare.

 

Honyaki (äkta smidda) knivar använda enkelt stål i bladet vilket indikerar att kniven blir vassare längre.

 

Japanese vs. German Hemkök Bladar

 

Asien har faktiskt inte tagit marknaden i ett hörn på kök knivar. Tyskland dessutom producerar professionell kök knivar som kan rival japanska. Så, vilka är skillnaderna mellan båda?

 

Både japanska liksom tyska knivar kom in ett urval av stilar. Brödprylar knivar är faktiskt otroligt olika kommer från kött knivar, och både är extremt olika när kontrast med urbening av blad.

 


Creation date: Nov 7, 2021 9:01pm     Last modified date: Nov 7, 2021 9:01pm   Last visit date: Oct 5, 2022 4:44am
    Report Objectionable Content