Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting Kyler Fitzpatrick's Shares (account name: zoekmachineoptimalisatie)
 
Select a Color
   
 
De technische SEO-hiërarchie van behoeften
google optimalisatie

 

Gebruik de hiërarchie van de technische SEO-behoeften van uw site om de technische groei en actualisatie ervan te begrijpen - en wat u vervolgens moet doen om deze te verbeteren.

 

Wat maakt een site de beste site die het kan zijn? Gezonde, functionele sites die hun volledige SEO-potentieel hebben bereikt, zijn geoptimaliseerd op basis van markt- en trefwoordenonderzoek, E-A-T, inhoud relevantie voor zoekintentie, backlinkprofielen en meer. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: aan hun technische SEO-behoeften wordt voldaan. U kunt verkrijgen meer informatie over google optimalisatie door onze website te browsen.

 

 

De technische SEO-behoeften van uw site vormen een hiërarchie. Als niet aan de lagere behoeften in de hiërarchie wordt voldaan, zijn de behoeften op het volgende niveau moeilijk te vervullen. Elk niveau beantwoordt aan een andere vereiste in de wereld van zoekmachines: doorzoekbaarheid, indexeerbaarheid, toegankelijkheid, rangschikking en klikbaarheid.

 

Als u begrijpt wat elk niveau van de piramide inhoudt, ziet technische SEO er minder intimiderend uit zonder de rol van het maken van een website te simpel te maken.


Creation date: Jun 29, 2020 1:57am     Last modified date: Jun 29, 2020 1:58am   Last visit date: Oct 26, 2020 5:41am
    Report Objectionable Content