Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Výhody Vlak Tour V Evrope

 

 

tunnelbana spår



V případě, že jste bude Evropě z Severní Americe, bude muset přehodnotit všechny o cestování tunnelbana spår. Protože Evropa je více kondenzované populace-wise a budou i have a déle historie železniční dopravy, existuje mnoho výhod pro cestování vlakem v Evropě jako oproti do vzduchu nebo silniční dopravy. Pro pohodlí, cost effectiveness, a životního prostředí účinnost, when zvážení styl z Evropy cestovat, cestování vlakem v Evropě může být skvělá volba.

 

Pohodlí

Ve srovnání s cestování vlakem v Severní Americe, Evropě vlaky jsou rychlejší, více je přesné a s železniční komunity více než 100 000 km má mám schopnost služby více různé destinací. Máme našel když bude Paříže z Londýna jsme ušetřit spoustu času kolem Eurostar, jako cestu od St. Pancreas Gare du Nord trvá asi dvě hodiny, patnáct minut a spustit pochůzky. Ale full time úspory na každá stop  dovolenou kde opravdu okamžik; bod.

 

Více energie účinné

Při přepravě podobné čísla jednotlivci, cestování po železnici je pět krát více, účinné než cestování autem a Evropské vlaky využít 1 příležitostech nižší benzín než letadla, aby z elektřina zachování hlediska Evropské cestování vlakem je mnohem další produktivní. Výhodou je že zřídka vydržet s počasí zpoždění. odhalit více informací resande , musíte navštívit https://metropraha.eu/ webové stránky.

 

Nákladově Efektivní

Pro ty, kteří have a promyšlenou itinerář a rezervovat předem, náklady úspory mohou být velký. Jako příklad: li jsou rezervovat jednosměrné jízdenky z Paříže do Benátek, takže v 8:30 HOD, byste dorazí Benátkách asi v 9:30 následujících ráno jen krátké projít v St. Mark ' s Square, které je že centru Benátky. Rezervaci pro jednoho dospělého pár měsíců v předstihu, poplatek byl o $75, avšak rezervační only jeden týden předem téměř snížení cena. Můžete rezervovat devadesát dní předem, proto v případě, můžete držet v, že time frame you nebude muset soutěžit s vlaky prodává-out. Zpět  zajímavý pojem přes noc cestování možnosti, opouští Paříž a trochu před sedm v den, mohli dorazí následujících ráno v Bologna v 6 HODIN ráno, Florence v 7:16 nebo i Řím v 10:12 AM a uložte cena za jednu noc je lodge cena.

 

Speciální vlaky

Tyto jsou ne levné, ale i pro romance a glamour jsou nicméně možnosti přines cestovatel zpět minulé éry. Trans-Sibiřská Železnice, možná jeden z nejslavnější železniční cestovní Země, spojení Moskvě s Pekingu v o šest dní, přes obrovské zalesněné divočiny Sibiře a i písku pouště Gobi, nebo join spolu s několik jiná východoasijských destinací. Bernina Express může být maximální železniční přechod Alp, a trvá z ledovce na palmy v dva nebo dvě hodiny. Pak je to slavný Orient Express, ale to nákup vstupenky v dostatečném předstihu, nebo zaplatit cenu na podstatně vyšší sazby. Ale bude cítit se pohodlné s s cestování vlakem na vaše vlastní doprava prostřednictvím Evropě.

 


Creation date: Jan 25, 2020 2:58am     Last modified date: Jan 25, 2020 2:58am   Last visit date: Apr 19, 2024 11:23am
1 / 20 comments
Sep 30, 2021  ( 1 comment )  
9/30/2021
6:42am
anonymous user (anonymous)

 

    Report Objectionable Content