Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Hvordan Medarbejder Tid Sporing Software Kan Assist Lindre Tilsynsførende Arbejdsbyrde
tid overvågning

 

Hvis du ønsker at track, Collect, handle, og rapportere medarbejder tid og medbestemmelse information uden behøver at gøre det ved hånden, så timesheet reporter er hvad du kræver det. Dette Application er et effektivt-værktøj, der vil give dit Business Business-Edge til markant Liven up arbejdsstyrke administration og Output. Med et klik på en knap kan dit Business nu øjeblikkeligt få vist din medarbejders deltagelse, arbejdstimer og lønsatser sammen med din Consumer s fakturaer, Flekstid.

 

Med tilgængelighed af ofte gange tracking software og Evolution af erhvervsstrukturer og miljø (outsourcing/Remote arbejdskraft), Need for et internetbaseret Application has forøget. På grund af det faktum, at af dette, ledelse af medarbejder deltagelse og serviceåbningstider er Just til udføre medmindre en online tidsregistrering er omfavnede.


TimeSheet Reporter er en i stigende grad gavnlig funktion bliver vedtaget af en voksende udvalg af tjenester som a Way af Managing deres medarbejdere effektivt. Som en leder, skære ned på beløb af tid investeret i administrative Jobs er a Smart metode af ender med at blive mere effektiv, maksimering af tid for andre lokationer af told.

Sørg for, at medarbejdere under din kommando er udfyldning den korrekt tid er ikke just et tilfælde af beskyttelse versus forkert tidsangivelse, men det kan ligeledes være udnyttet for en mangfoldighed af frynsegoder:

 

Spreder omkostninger blandt afdelinger

 

Især tilfældet i større organisationer og selskaber, medlemmer af varierende teams og afdelinger kan Kombiner til tilsammen beskæftige sig med et projekt, eller maj udlån medarbejdere til hinanden for specifikke jobs. Hvis du er udlån et medlem af din Group, derefter at have nogle tilsyn as til hvordan de opdeler deres arbejde er afgørende at have pålidelig kontrol over din Group, Se denne.

 

Med medarbejdernes tidsregistrering gør det det langt lettere lettere at overvåge hvor meget tid er investeret i hvert arbejde job, tillader dig at oplade en præcis procentdel af tiden til denne særlige gebyrkode eller budgetplan område. Dette også hjælper forhindre eventuelle mulige tvister i mellem forskellige teams udnytter medarbejderens tid, da de er kan justere timer debiteret for hver Project.

 

Rapportering

 

Som a Manager, at kunne tilbud skræddersyede rapporter på dine medarbejdere og deres arbejdsplaner er en vital brik af details, når du rapporterer til din Manager. Især hvis der er et antal forskellige job, der har fakta og figurer produceret gennem data fra flekstid timesheet reporter er a velrenommeret og pålidelig kilde til details.

 

Produktivitet og ansvar

 

Når forsøger at få den bedste ud af dine arbejdere, det er vigtigt til forsøg at minimere spildt på irrelevant, eller ikke-arbejde associeret aktivitet.

 

En Way i opnå dette er gennem medarbejder tidsregistrering Application, der kan tilbyde screenshots og Custom rapporter om, hvad arbejdet er færdig af hvilken medarbejder. Skærmbillederne fungerer som en forebyggende procedure og sikre for, at eventuelle ekstra arbejde opgaver der sker hele arbejdstiden holdes på et minimum, som de løbe risikoen for et screenshot af denne aktivitet.

 

Dette tilladelser en tilføjet niveau af ansvar og mere tid overvågning til at fokusere på andre områder af arbejdet, i stedet af mikroledelse medlemmer af din team.

 

Tidsstyring

 

Medarbejder tidsregistrering er også en simpel måde af holde øje med, at arbejdstimer er i check, sikre, at medarbejdere fungerer ikke for meget overtid eller for meget på ét specifikt job eller Task.

 

En frynse fordel af data indsamlet er, at det derefter bliver meget nemmere at administrere opgaver og omtrentlige det tidspunkt, hvor de vil være fuldført. Ved vide antal timer investeret op indtil et punkt og udøver et estimat af hvor meget endnu mere der er at gå, kan du oprette en meget mere pålidelig forventet færdiggørelse dato.

 


Creation date: May 18, 2019 10:39pm     Last modified date: May 21, 2019 1:08am   Last visit date: May 6, 2024 10:16pm
    Report Objectionable Content