Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Grily Pořízení Směry - Jak Získat Právo Gril Pro Vaše Vlastní

 

nejlepší gril

 

Grilování období zůstává v plném proudu, a také pokud pobyt v na trhu zbrusu nový grilování, jsou spousta alternativy k dispozici. Zda to je vlastně pelety gril, klasický uhlí design nebo gril, tyto vnější sporáky mohou snadno dělat práci. Sběr vhodné grilu , naznačuje výběru paliva styl, velikost, cena, styl a extra funkce.

 

jediná věc, která mohou snadno získat mysl-vrávorání rychle, takže jsme skutečně získané naše nejlepší nápady vyhledání vynikající fit pro patio prostor, a také update všechny pravidelně. tady skutečně pár key atributy myslet.

 

plyn druh

 

Tam skutečně tisíce grily k dispozici, a zúžení options může být náročný. Určení vhodné energetického pro váš oheň je vlastně vynikající area do begin.

 

Jaký typ grilovani je pro vás správný?

Odpověď se opírá o co příprava jídla design , stejně jako stupně zmírnit očekávat od grilu. Tam skutečně přínosy a negativní aspekty každé typ, tak porozumění podstatné vlastnosti určitě dobře na způsob zápas vytvořila grilování nebe.

 

Plyn

 

gril u nejlepší oblíbený plyn styly. Postaven v vozík design, gril použít buď připojitelné kapalina plyn akumulační nádrže nebo zemního plynu pomocí konverze set propojení gril na vaši property s plyn napájení line.

 

diskuse nad plyn nebo dokonce kapalina propan hoří horký. Plyn hoří čistší týče zelený dům plyny, 's levnější využít a také nebude musíte obtěžovat s re-vyplňování lp nádoby. Však, nebudou mají schopnost přemístit grily vzhledem k tomu, že 's odkazovaných benzín série. Kapalina plyn je to extra významných energetického výběru, a to's přepravitelné. To je vlastně podobně dražší stejně jako vyžaduje plnění. Dobrá zpráva je vlastně několik gril může ubytovat oba, takže ne máte opt pro rychle.

 

 

Uhlí

 

Grily na dřevěné uhlí nabízet konvenční kouřivost mnoha lidí myslet když vizualizace pečené chuť. Oni pojď dál značné množství tvarů a velikostí, , včetně autentické Weber Konvice, že představil barbecue styl proto do značné míry si uvědomil dnes. Grily na dřevěné uhlí máte vtípky když, takže budete potřebují stát připraven v někteří práce pokud půjdete touto cesty.

 

Grily na dřevěné uhlí zbavit využití brikety na dřevěné uhlí nebo dokonce otoky dřevěného uhlí. 'S, kde smoky taste pochází. Budeš potřebují mít investovat trochu další čas zapálení briket a předehřívání grilu, než jste se chystáte s plynový gril. Ty ' ll i potřeby umýt grilování vaření jídla, gril, a také postarat se o uhlí popel, když jste're provedla vaření.

 

Grily na pelety

 

Pelety grily, jako Traeger Timberline 850, přístřešek dřevěné pelety , stejně jako mají palubní počítač system teplý určena teplota a také add kouřové, dřevo-vystřelil chuť potraviny. Pelety grily dejte chutné masné výrobky, především když pomalu připravené, ale pelety může být drahé a také náročnější najít, než lp nebo uhlí. Být připravena název o nebo i objednávky on-line.

 

Rozměr

 

okamžik skutečně určeno co energetického styl je vpravo, uvažovat rozměry grilování vaření jídla, gril, jste potřebují mít. hodně malá médium grily na dřevěné uhlí a také dva-hořák gril jistě provádět jednoduše v pořádku pokud're vaření jídla pro čtyři jednotlivců nebo i méně občasné způsobem. Weber Cit E-210 je to dobrý příklad dva-hořák gril s spousta ložnice. Grily are typicky měřeno v straight ins. Grily na 400-500 jen v variace skutečně velký dost většiny lidí.

 

Pokud jste're zařízení obec barbeque scéna nebo i mají velká domácnost, myslet větší verze s čtyři, pěti nebo možná mnohem víc topení. Pokud jste're mrtvý nastavit na s plynový gril, ale i touha připravit maso jako celá kuřata nebo i police žeber spolu s nepřímá tepelná energie, budeš touha minimálně tři-hořák styl.

 


Creation date: Jul 29, 2021 1:57am     Last modified date: Jul 29, 2021 1:58am   Last visit date: Apr 15, 2024 7:22pm
    Report Objectionable Content