Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Recenzie carte „Cum să dai lovitura” de Gary Vaynerchuk

Salutare dragilor, 

 

Astăzi ne reauzim cu o nouă recenzie de carte, însă de această dată am ales o carte pentru dezvoltarea personală cu tips and tricks despre antreprenoriat.

 

Îți plac poveștile de succes? Te inspiră să citești despre oameni care au avut o viață grea și despre cei care au afaceri de sute de mii sau milioane de dolari? Ei bine, atunci, „ Cum să dai lovitura” de Gary Vaynerchuck va fi cu siguranță pe gustul tău. 

 

Gândește-te cât de mult s-a schimbat lucrurile față de acum 10 ani!

Dacă înainte, copiii visau la cariere de avocați, doctori, actori sau economiști, acum visează să fie vloggeri, influenceri, să exploateze criptomonede, să facă afaceri online etc.. Dacă vedetele din trecut erau oamenii aparent invizibili și îndepărtați pe care i-am văzut în revistele TV, acum îi întâlnești la fiecare pas. Învață cum să ieși din zona de confort și să dai lovitura cu cariera ta.

 

photo

 

Brandingul personal

 

În ziua de astăzi, oricine își poate crea un brand personal, însă, succesul dacă ar fi la îndemâna tuturor nu s-ar mai numi succes, de aceea, după cum menționează și Gary în cartea sa, ca să dai lovitura într-o anumită nișă, ai nevoie de o mulțime de ore de muncă în fiecare zi. 

 

Așadar, ține minte! Dacă nu muncești și rămâi în zona de confort, atunci succesul va fi ceva foarte îndepărtat pentru tine.

 

Banii nu se câștigă ușor 

 

După cum menționează și Gary în cartea sa, poate trece o perioadă foarte mare de timp până vei avea un venit stabil prin afacerea ta. În această perioadă, trebuie să nu renunți, să fi determinat să câștigi și să iți placă la nebunie ceea ce faci, pentru a nu te demotiva. 

 

Ține minte! Nimeni nu s-a născut expert într-o anumită nișă 

 

Expunerea este foarte foarte importantă pentru succesul tău

 

Dacă vrei să faci afaceri cu pasiunea ta, ai nevoie de curaj! Curajul de a-ți asuma un anumit risc și de curajul de a te expune. 

 

Trebuie să fii proactiv, să comunici constant, să creezi conținut și să nu taci niciodată. Vorbiți, scrieți, postați întotdeauna, răspundeți la comentarii, răspundeți activ la invitațiile de a vorbi la evenimente, vorbiți în public, vorbiți cu publicul, faceți fotografii și videoclipuri cu telefonul dvs., spuneți-i oamenilor unde vă aflați și ce faceți.

 

Și cel mai important, treci la treabă cât mai repede!


Sper că ți-a plăcut articolul despre ,, Cum să dai lovitura”, până data viitoare, intră pe doarcarti.ro și delectează-te cu o altă carte despre dezvoltarea afacerii tale.

 


Creation date: Jul 2, 2022 2:32am     Last modified date: Jul 2, 2022 2:34am   Last visit date: May 11, 2024 12:09pm
    Report Objectionable Content