Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
10 Ademhalingstechnieken Voor Stressverlichting En Meer

 

AirPhysio Ervaringen

Als je ademhalingsoefeningen wilt proberen om stress of angst te verminderen, of je longfunctie te verbeteren, hebben we 10 verschillende om te proberen. Je zult misschien merken dat bepaalde oefeningen je meteen aanspreken. Om de oefening leuker te maken, begin je met deze.

 

Portemonnee-ademhaling

Met deze eenvoudige ademhalingstechniek kunt u uw ademhalingstempo vertragen door ervoor te zorgen dat u bij elke ademhaling doelbewust inspant. U kunt op elk moment ademen met getuite lippen oefenen. Deze ademhalingstechniek is vooral handig wanneer u bukken, tillen of traplopen. U moet de ademhaling vier tot vijf keer per dag oefenen zodra u de ademhaling onder de knie hebt. patroon.

 

Diafragmatische ademhaling

 

Buikademhaling kan een goede manier zijn om te leren hoe je op de juiste manier kunt ademen. gebruik je middenrif. Buikademhaling kan worden gedaan wanneer je je uitgerust en ontspannen voelt. U kunt drie tot vier keer per dag vijf tot tien minuten ademen met het middenrif. Als u begint, kunt u zich moe voelen, maar na verloop van tijd zou de techniek gemakkelijker moeten worden en zou moeten voel je natuurlijker.

 

Adem focus techniek

 

De diepe ademhalingstechniek is gebaseerd op beeldspraak en focuswoorden of -zinnen. Focuswoorden kunnen worden gekozen om je gelukkig, ontspannen of gewoon neutraal te laten voelen. Voorbeelden zijn vrede, loslaten of ontspannen, maar het kan elk woord zijn dat bij je past om je op te concentreren en tijdens je oefening te herhalen. Terwijl je je ademhalingsfocusoefening opbouwt, kun je beginnen met een sessie van 10 minuten. Je kunt beginnen met een sessie van 10 minuten om je focus op te bouwen. Verhoog de duur van uw sessies geleidelijk tot ze minstens twintig minuten zijn.

 

Leeuwenadem

 

Lion's Breath is een yoga-ademhalingsoefening die stimuleert de spieren en verlicht de spanning in het gezicht en de borst. Het is ook bekend onder yoga als simhasana, of Lion's Pose in het Sanskriet.

 

Alternatieve neusgatademhaling

 

De beoefening van alternatieve neusgatademhaling ( ook bekend als nadi-shodhana pranayama, in het Sanskriet) wordt gebruikt om te ontspannen. Het is aangetoond dat afwisselende neusgatademhaling de cardiovasculaire functie verbetert en de hartslag verlaagt. Nadi shodhana kan het beste worden beoefend op een lege maag. Vermijd de oefening als u zich ziek of verstopt voelt. Houd uw adem tijdens de oefening rustig. Bezoek ipsnews.net/business/2021/11/16/airphysio-beoordelingen-natuurlijke-ademhalingshulp-voor-uw-behoeften/ internetsite om vinden als u gemakkelijk verkrijgen AirPhysio.

 

Dezelfde ademhaling

 

Sanskriet verwijst naar gelijke ademhaling als sama Vritti. Deze ademhalingstechniek werkt door uw inademing en uitademing even lang te maken. Je kunt balans en gelijkmoedigheid bereiken door je adem soepel en stabiel houden. Je moet een ademlengte vinden die niet te gemakkelijk en niet te moeilijk is. Het moet niet te snel zijn, zodat je het tijdens de oefening vol kunt houden. Dit varieert meestal tussen de 3-5 tellen.

 

Resonante of coherente ademhaling

 

De frequentie waarmee u 5 volledige, ononderbroken ademhalingen per minuut kunt ademen, wordt resonantie-ademhaling genoemd. U kunt dit tempo bereiken door in te ademen en uit te ademen gedurende een telling van 5. Deze snelheid verhoogt je hartslagvariabiliteit (HRV), vermindert stress en kan gecombineerd worden met Iyengar Yoga om depressiesymptomen te verminderen.

 

Sitali adem

 

Deze yoga-ademhalingstechniek zal je helpen je lichaamstemperatuur te verlagen terwijl je je geest ontspant. Verleng je adem iets, maar forceer het niet. Sitali-ademhaling wordt ingeademd via uw mond. Daarom is het een goed idee om een ​​plek te kiezen om te oefenen.

 

Diepe ademhaling

 

Diep ademhalen helpt kortademigheid te verlichten door te voorkomen dat lucht vast komt te zitten in uw longen en u te helpen meer frisse lucht in te ademen.

 

Zoemende bijen adem

 

Het unieke gevoel van yoga-ademhaling kan kalmte creëren en je voorhoofd kalmeren. Zoemende bijademhaling kan worden gebruikt om verlicht woede, frustratie, angst of angst. Het is belangrijk om het te oefenen waar je vrijelijk een hu kunt maken. mming geluid.

 


Creation date: Dec 11, 2021 4:10am     Last modified date: Dec 11, 2021 4:10am   Last visit date: Apr 29, 2024 9:26am
    Report Objectionable Content