Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Palačinka Selže Stejně Jako Jak Opravit Je
Palačinka

I ráda palačinky vzhledem k tomu, že se skutečně tak snadné vytvořit. Získat hrnci teplé, zatímco vy vyrábět těsto, skoro stanovení, možná jednoduše použití hrnek jako systém: identické díly mouky a také kapalina, vejce, trochu lžíci pečení obilí, malé množství soli, možná jeden z sladkosti také. Tát trochu máslo v pánvi, kladen z do směs, , stejně jako 're připraven smažit. To je ve skutečnosti skutečně všechno tam je. samozřejmě, palačinky nejsou bez jejich výzvy. Naši odborníci jsem všechny měl bla palačinky, kovové nebo i heavy nebo bez chuti nebo i nedovařené nebo i spálené nebo i téměř spěchal když navštívil flip všechny. nedostatečné palačinky, begone!

 

Tak jsem vytvořil jednoduché opravy přehled lépe, vláčnější palačinky. To bude zde uvedené jmenování na každý neděle ráno od nynějška.

Tyto palačinky chuti dobrá, ale jsou're husté a křupavé reverzní útulné

Tam může být pár problémy v play níže, ale s begin spolu s prvků. Kolik vajec udělal zahrnout? Připravit jedno vejce každým šálek mouky více, a vaše palačinky určitě se zase pro hustší , protože custardy žloutek; add menší, a vaše palačinky mohl ne fandit maximální, fluffiest kapacita.

 

Ale tam může být hrst jiných obavy ve hře: opravdu ne over-mix, provádí? Ty ve skutečnosti přání některé otoky ve vaší palačince těsto. I doporučit, potřebuje bude smíšené, a také tam neměly bude jakékoliv mouky lepení kolem na spodní části mísy, však nadměrným smíchání jistě příliš dlouho vyvolávat lepek v mouce, a, která určitě vyrobit tvrdší palačinky.

 

Jeden poslední místo: rozhodně ne advance palačinky v pánvi. Proveďte určitě ne! Oni skutečně rozhodně ne hamburgery, , stejně jako stisknutím tlačítka dolů se chystáte ne dát křupavější horní ruce. To jistě dát hustá-jako-sakra palačinky, protože skutečně lisování všechny vzduch. Rychlé návrh zapnutí zde uvedené: Středně horké pánvi (obsazení herců žehlička je to nejlepší), trochu oleje nebo máslo, lžíci těsto používá, po čekat malý puchýře ukázat kolem pancake hrany, symbolizující propečení ne otočit těsně před. Dovolit připravit min nebo na naproti strana těsně před odstranění talíř.

A tyto palačinky jsou standard. I mysli, opravdu ploché

množství kapalina provedl zahrnout? úroveň palačinka může být výsledek příliš mokré směs. Add trochu přidáno mouky a také zobrazit pokud pomáhá rozdíl. Těsto měli skutečně husté dostatečné, že kape oproti útěk lžíce a pamatujte sito potřebuje máte někteří shluky stále v ní.

 

Pokud trochu mouky neví postarat problém, může být problém spolu s vaše pečení částic. Vaření sušené jde "špatný" nakonec, rozvoj nadšená, pokud's zůstaly v kuchyně pro a velmi dlouhou dobu. Hodnotit jeho svěžest kvalita přes stříkající trochu vody na chuť pečení sušené; musí blistr nebo fizz opatrně. Pokud to neví, obsahovat vaření částic obchodu seznam , stejně jako mají vejce pro snídaně místo.

Tyto palačinky t try like jen o čemkoli

Je to vlastně opportunity blend things nahoru. Však první: Provádí zahrnovat trochu soli do směs? Rozhodně ne hodně, prostě špetku sůl vytváří faktory chuti více jako na své vlastní, , stejně jako pokud se vaše palačinky dělá ne mít, může být od vyžaduje hit soli.

 

Po salt, to 's opportunity begin experimenting. Vyměnit různé typ mouky jako celá wheat, žito, oves, nebo i mandlové moučky nebo kukuřičná mouka pro půl all-účel mouky v recept. Přidat chuť sladkosti do směs. Nabídnout je nějaká bohatost s hrst lžíce rozpuštěné nebo rozpuštěné máslo nebo i olivového oleje nebo kokosový olej. Make use of podmáslí namísto normal dairy. Swap polovina šťouchané banana každé vejce. Include lemon passion or a shake of sugar-cinnamon. Pomoci, aby setkání od borůvky nebo lahodná čokoláda bramborové lupínky. Sear vaše palačinky na másle spíše než oleje.

I can' t quit hořící palačinky!

Zní máte tepelná energie obavy. Jste přání hrnci být horké však rozhodně ne velmi horké jít na nástroj teplo. Jste mohl potřebují změnit až nebo i dolů v průběhu rýžování fry až set.

 

Něco mohl pomoc je to využití litinové pánvi nebo i pánvi režie žehlička zajišťuje tepelná energie no a rovnoměrně, které , naznačuje, že hrnci určitě dýmu, zůstat teplé, a nabídnout vaše palačinky opravdu dobrý ostrý kůra. A pokud mají power pánvi nebo pánvi osmažíme, použít to! elektrické pánvi je můj milované nástroj pomoc, aby palačinky, protože zajišťuje teplé opravdu rovnoměrně, přesně tam, kde jste set.

I mohou skoro flip palačinky, aniž by to rozpadá na mě

směs může být i volné add trochu mouky. Nebo i může být spínací předčasně. Čekat ty puchýře zdá se na povrchu palačinky, vzhledem k tomu, že se odhalit, že ne prostě máte palačinky vařené pod povlak, ale, že tepelně neupravené okraj je to začíná firma i, což naznačuje, že nebude fall apart když turn.

 

Tento může být teplo komplikace, moc. Rozhodně ne horké adekvátní , stejně jako palačinka nebude máte měl šanci rozvíjet "stop" tak, že je vlastně, to nebudou skutečně připravené dost vydržet flip. Taky horké a také placka je dně bude mají vařené i rychle, spolu s "nohy"na pokraji hořící a také vrchol, že skutečně sotva příjemné.


Creation date: Oct 20, 2021 12:53am     Last modified date: Oct 20, 2021 12:53am   Last visit date: Apr 29, 2024 4:19am
    Report Objectionable Content