Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
5 Metody Dokonalé Palačinky Kdykoli

 

palacinky

 

 

Palačinky se svou útulnou vzhledem a zlatohnědou venku jsou milovaným snídaně základním oceňováni jednotlivci jakéhokoli věku po celém světě. Přesto dosáhnout dokonalé palačinky může být příležitostně nepolapitelné, takže frustrovaný plochou, těžkým nebo nerovně připraveným výsledky. Strach ne! S vhodnými technikami a několika zasvěcených nápadů můžete pochopit umění palačinky výrobu a zapůsobit své rodinu a přátele dokonalými vývojem vždycky. V tomto průvodci prozkoumáme pět důležitých tipů k nápovědě povznesete svou palačinku hru a zaručíte že vaše snídaně vzrušení není absolutně nic short of dokonalost.

Předehřejte pánev a použijte správnou varnou plochu

Před dokonce přemýšlejte vkládání těsta, je zásadní předehřát pánev správně. Horká pánev zajišťuje, že se těsto rozprostře a vařit, způsobení palacinky recept s nádherně zlatým exteriérem. Využijte nepřilnavou pánev nebo dobře ochucenou litinovou gridlík pro ty nejlepší výsledky. Zabraňte používání poškozených nebo poškozených pánví, protože mohou ke nepravidelné příprava jídla a lepení.

Získejte své Clobber konzistence jen vhodné

jednotnost vašeho palačinkového těsta hraje podstatnou roli ve konečném výsledku vašich palačinek. Jděte o hladké, tekuté těsto, které není ani také husté ani také kapající. Příliš tlusté a vaše palačinky budou husté a těstovité; také tenké a příliš nadměrně, vyžadováno až dosáhnete dokonalého jednotnosti. Skvělé obecné pravidlo je jít na těsto, které pomalu vytéká ze lžíce, když je zvýšený.

Don't Přemíchejte těsto

Jedna z jedna z nejčastějších častých problémů, které lidé při výrobě palačinek dělají, je přemíchání těsta. I když je důležité pro začlenit ingredience rozsáhle, může přemísení ke náročné, gumové palačinky. Míchejte těsto dokud nebudou aktivní složky prostě kombinované a zanechají za sebou nějaké hrudky. Tyto hromady zmizí jako palačinky recept kuchař, ke zapalovač, a mnohem více jemné textura. Pokud přidáváte mixů jako čokoláda chipsy nebo borůvky, na konci je opatrně složte, abyste se přemíchání.

Ideální Vaše technika převracení

 

 

otočení palačinek může být děsivé, zatím se správnou technikou je to vítr . Počkejte, až vytvářející se povrchu palačinky a hrany začněte vypadat pevně, než se pokusím flip. Používejte špachtli k opatrně uvolněte palačinku z pánve, pak rychle a sebevědomě otočte to v jedné tekuté aktivitě. vyvarujte se převrácení palačinky větší než jakmile jeho struktura. S cvičením se v mžiku převrácením profesionálem.

Keep je teplé až do podávání

Není naprosto nic horší než servírování chladné palačinky, takže ujistěte se, abyste je udržovali útulno do budete vše připraveno k konzumovat. Jak budete vaření každou dávku, přenesete je do předehřáté trouby nastavte nízkou teplotní ( kolem 200 °F/95 °C). To určitě udržovat útulné, aniž by je vysušilo, zatímco dokončíte vaření zbytku palačinky recept . Pokud servírujete velkou dav, zvažte investice do ohřívače palačinek nebo používání uklizeného kuchyňského prostoru ručníku k přikrytí palačinek na talíři.

Závěrečná myšlenka:

S těmito 5 ukazateli ve vašem kulinářském kolekce budete na dobré způsobu, jak udělat nejlepší palačinky pokaždé. Mějte na paměti předehřejte svou pánev, vytvořte těsto konzistence, zabraňte přemíchání, ovládněte obracející strategie a udržování palačinek útulné do nabídky. Ať už oblíbený klasické palačinky z podmáslí nebo dobrodružné příchuť směsi, tyto nápady budou ujistěte se, že vaše ranní jídlo vývoje jsou zcela nic kromě fenomenální . Takže pokračujte, získejte svou špachtli a získejte otočením!


Creation date: Feb 18, 2024 1:32am     Last modified date: Feb 18, 2024 1:32am   Last visit date: Apr 28, 2024 11:26am
    Report Objectionable Content